Anmeldelser af Residence Trivento
Gruppe 2
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Perfekt for familier med større børn

Vi havde en pragtfuld uge på Residence Trivento. Der er en super stemning på stedet og alle hilser på alle. Teamet af unge guider/underholdere gør en stor indsats for at man skal føle sig velkommen og have det sjovt. Der er god mulighed for at spille fodbold, bordtennis, svømme osv. Ungerne elskede stedet.
Lejligheden var meget fin, rummelig og med god udsigt. Kunne få vasket tøj på stedet for 4 euro. Vi afleverede det snavsede tøj i receptionen. Et par timer efter stod der en balje med nyvasket tøj, som vi bare skulle hænge op.
Vi nød også, at der var masser af italienere på stedet. Foruden os var der kun 3-4 andre udenlandske familier.

Anbefaling til kommende gæster

Tag del i løjerne på Trivento - også selvom meget foregår på italiensk og du ikke forstår en lyd. Vi var fx. til Cilento aften med 4 retters mad, underholdning og fællesdans for 9. euro pr. person. Vi nød også godt af de arrangerede ture. Var fx. på båd- og snorkeltur - sidstnævnte var vi alene afsted med bådfører og dykker, der viste os søpindsvin, natursvampe, fisk m.v. Supersøde og meget respektfulde for havet og dets dyr. Turen sluttede på kontoret, hvor vi fik vist i en bog, hvad vi havde mødt på vores tur.

Residence Trivento
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Residence Trivento
Toværelseslejlighed med 5 sovepladser (gruppe 2 - stue)
 
Faciliteter på stedet
Pool (evt. sæsonåben)
Internetadgang/Wi-Fi
 

Billeder

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2013
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
Vis alle anmeldelser fra Residence Trivento
 
search map