Anmeldelser af Residence Trivento

Gruppe 2
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Residence Trivento

Læs personlige anmeldelser af Residence Trivento som ligger i Campania. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Residence Trivento. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2007
Antal rejsende 3 voksne, 2 børn
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på norsk. Klik her for at se originalen

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode August 2002
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på norsk. Klik her for at se originalen
Silvia og vennerne fra Haslev tilbragte en uge på Residence Trivento fra d. 14. til d. 21. juli 2001. Efter hjemkomsten skrev hun:

Vi var 12 unge på rundrejse i Italien, og Trivento var ét blandt flere stop på turen. Vi var kun i selve Trivento - ikke inde i Palinuro by. 
Der var så godt og masser af sjove ting at tage sig til i selve Trivento, at vi aldrig kom til byen. Det er jo lidt besværligt uden bil.
En lille sjov oplevelse: På det lokale pizzeria måtte vi ikke få det, vi bestilte, for de troede ikke, at vi kunne spise så meget!!! Og det var altså alvorligt ment. Ellers husk bare at medbringe toiletpapir! De 2 lejligheder, som vi rådede over var helt fine. Vi kan sagtens finde på at tage derned igen.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2001
Antal rejsende 12 voksne
Navn
Birgit og John sammen med deres døtre fra Glostrup tilbragte en uge fra d. 23. til d. 30. juni 2001 i Palinuro, hvor de boede på Residence Trivento. Hun skrev om turen:

Jeg vil på opfordring skrive lidt om vores ferie i Palinuro. Vi var 4 personer af sted fra den 23 juni 2001 til den 30 juni 2001, Vi var John og Julie samt Julie mor Jette og Johns mor Birgit (mig). Der var ingen af os der havde hørt om Palinuro før. John fandt stedet på Internettet, og vi var alle meget spændte på hvad vi skulle ned til.
Efter en lang og meget smuk køretur i bjergene ankom vi til Palinuro lørdag den 23 juni omkring kl. 20.00. Vi havde lidt besvær med at finde stedet, kørte lidt rundt og fandt til sidst vejen ind til Residence Trivento som er det sted vores lejlighed hørte under. Vi gik ind, blev mødt med megen venlighed og interesse om hvor vi kom fra.
En anden familie var ved at tage afsked med personalet og vi blev straks inddraget i et afskedsbillede som de skulle have taget. Trods det sene tidspunkt kunne vi få et lille måltid. Derefter fik vi en nøgle udleveret og et stk. personale fulgte os på scooter op til lejligheden, senere mødte vi ustandselig det flinke personale på scooter på vej rundt til en af lejlighederne der lå spredt ud på bjerget. Den lejlighed vi havde lejet for en uge var hel ok, pæn ren, en pæn stue med køkken i den ene ende, der var komfur med ovn, badeværelse varmt og koldt vand, det hele fungerede upåklageligt.
Næste morgen ankom et stykke personale på scooter hilste os god morning, fortalte om en sejltur de arrangerede Rundt i Palinuro bugten med besøg i et par huler blandt andet Grotta Azzurra. Vi meldte os til den tur, det var en pragtfuld tur med en meget venlig ”skipper” Grotterne i Palinuro syntes vi var, om ikke flottere så lige så flotte som den Blå Grotte på Capri som vi besøgte om onsdagen.
Palinuro by er en lille by ved kysten, med mange sjove forretninger. Livet her starter først kl. 21.00 så kommer folk på gaderne, og det bliver tid til at spise aftensmad.
Jeg vil også lige fortælle om en lille middelalderby i bjergene ved Palinuro, byen hedder Camerota, der bliver man virkelig hensat til en anden tid. Den dag vi besøgte Camerota var der stillet et marked op, og der var mange spændende ting imellem. Vi fire der var af sted på denne tur kan varmt anbefale at besøge Palinuro og bjergene der, det er et pragtfuldt sted, vi havde en dejlig ferie med varmt vejr dejlige oplevelser og en befolkning der var venlige og hjælpsomme.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2001
Antal rejsende 4 voksne
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

Side Forrige side 1 2
 
search map