Feriebolig i Palinuro i Campania

Residence Trivento

Gruppe 2 Gruppe 1
 
Residence Trivento er ikke tilgængelig i øjeblikket
Residence Trivento er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Palinuro og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Her befinder man sig midt i nationalparken Parco Nazionale del Cilento e den UNESCO blåstemplede park Vallo di Diano, der er kendt for klart vand, vild natur og en tilbagelænet livsførelse. De nærmeste strande og klippestrand ligger mellem 1 og 2 km fra lejlighederne.

Idrætscenter og villaer

Residence Trivento består af et idrætscenter og to grupper af villaer bygget i en eller to etager. Idrætscenteret tilbyder to svømmebassiner på henholdsvis 12,5 x 25 m og 6 x 11,5 m med parasoller og liggestole, boccia, bordtennis og tennisbane med belysning.

Læs mere om Residence Trivento

Andre faciliteter og serviceydelser

Der findes endvidere internet point med mulighed for wi-fi forbindelse. Receptionen hjælper gerne med at arrangere udflugter og dykkerkurser. I sommerperioden kan man bestille parasol og solstole på stranden samt transport frem og tilbage (se priser nedenfor).

Der arrangeres fester og aftenunderholdning samt børneklub (mellem 5 og 10 år) fra slutningen af juni til begyndelsen af september.

Lejlighedernes beliggenhed

Lejligheder i gruppe 1 ligger op til 250 meter fra idrætscenteret, dem i gruppe 2 ligger ca. 850 meter fra idrætscenteret. Der er tale om lejligheder med panoramisk udsigt, egen indgang, stor terrasse eller patio med havemøbler.

Indretning

Alle lejligheder har køkkenhjørne i opholdsstuen og badeværelse med bruser.

Læs om lejlighederne på Residence Trivento

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Residence Trivento

Læs personlige anmeldelser af Residence Trivento som ligger i Campania. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Residence Trivento. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 3 anmeldelser fra Residence Trivento

Formidabel Pool område, men slidte lejligheder

Dejligt sted med stort pool område, og super venligt personale. Ikke alle tale engelsk, men så får de hurtigt fat i en der hjælper.
Lejligheden vi havde kunne godt trænge til en gennemgribende modernisering, men alt i alt et sted hvor man får rigtig meget for pengene

Læs mere

Meget sjovt for børnene

Positiv: Bebyggelsen var meget velholdt og den store pool var meget fin. Hver eftermiddag var der aktiviteter ved poolen, som vores børn, der er 10 og 12 satte meget pris på. For sporty børn er dette et godt sted; Der er en tennisbane, bordtennisbord og en (omend lidt slidt) hardcourt fodboldbane. Personalet var meget venligt og hjælpsomt. Der boede næsten kun italienerne på hotellet, som vi syntesvar sjovt, glad stemning blandt gæsterne! Vi havde en fantastisk udsigt fra vores lejlighed og nød at spise måltider ud på den store terrassen. Lejligheden var enkle, men god og ren. Hotellets restaurant var ok, men vi spiste der kun én gang, fordi en af ??vores børn er gluten intolerante og de ikke rigtig har noget, der passer.

Mindre godt: vi boede i område 2 og varmen og de meget stejle bakker der gjorde, at vi var mere eller mindre tvunget til at tage bilen til poolen. (Dog var stilheden og udsigten bedre i område 2, så ville jeg stadig vælge dette, hvis jeg vendte tilbage.) I In-Italias tekst siges det, at alle lejligheder har flot udsigt, men det er ikke sandt. Vi først fik en temmelig kedelig og mørk lejlighed med ingen udsigt, men fik efter klage lov at skifte til en kanon lejlighed.

Læs mere

Perfekt for familier med større børn

Vi havde en pragtfuld uge på Residence Trivento. Der er en super stemning på stedet og alle hilser på alle. Teamet af unge guider/underholdere gør en stor indsats for at man skal føle sig velkommen og have det sjovt. Der er god mulighed for at spille fodbold, bordtennis, svømme osv. Ungerne elskede stedet.
Lejligheden var meget fin, rummelig og med god udsigt. Kunne få vasket tøj på stedet for 4 euro. Vi afleverede det snavsede tøj i receptionen. Et par timer efter stod der en balje med nyvasket tøj, som vi bare skulle hænge op.
Vi nød også, at der var masser af italienere på stedet. Foruden os var der kun 3-4 andre udenlandske familier.

Læs mere

Jane og familie fra København boede på Residence Trivento i Palinuro fra d. 21. juli til d. 4. august 2012.

Vi havde en dejlig tur til Italien, og kun været tilfredse med jeres indsats.
Køreturen derned fra Rom varede noget længere, end vi havde forventet, og måske kunne I anføre i kørselsvejledningen, at den sidste strækning fra Battipaglia-afkørslen er på små, snoede bjergveje. Vores børn blev køresyge og kastede op, og det havde været rart at være forberedt på dette. På vejen hjem gik det meget bedre, fordi vi vidste, at det kun var den første times tid, der var slem.

Residence Trivento levede også op til vores forventninger. Lejligheden var stor og velindrettet, og der var den dejligste udsigt over vand, bjerge og oliventræer. Lejligheden passede perfekt til vores families behov. Køkkenet var stort, og der var god mulighed for at lave mad selv. Personalet var meget hjælpsomme, og der var masser af aktiviteter for både børn og voksne. På stedet var der en lille bar og et godt pizzeria. Den tilhørende strand var ikke super børnevenlig. Der var tit ret voldsomme bølger, og der var mange sten. Vi kan i stedet anbefale at køre ned til havnen, hvor der findes den mest fantastiske finkornede sandstrand med krystalklart og helt roligt vand- meget børnevenligt!

Alt i alt har vi været meget tilfredse. Det har været en rigtig dejlig ferie, og jeg tror bestemt ikke, at det er sidste gang, vi booker feriebolig gennem In-Italia.

Læs mere

Jesper og familie fra Hillerød boede på Residence Trivento i Palinuro fra d. 14. til d. 28. juli 2012.

Vi var meget tilfredse med stedet og jeres bistand. Gode, serviceorienterede og smilende værter. Afslappet atmosfære og underskøn beliggenhed. Kan absolut anbefales. Børnene elskede det. Og så vil vi anbefale restauranten Core Core, absolut et besøg eller to værd! Eneste aber dabei, som nok bør overvejes ift. andre kunder: Vi fulgte den anviste kørerute langs vandet (kørte fra ved Vallo Scalo). Det er faktisk ikke forsvarligt rent sikkerhedsmæssigt. Elendige veje, der risikerer at smadre undervognen. Og så taber man 1 time eller mere ift. at fortsætte ad SS18. Men det samlede billede er en skøn ferie og en god service fra Residence og In Italia

Læs mere

Lars og familie fra Kastrup boede på Residence Trivento i Palinuro fra d. 30. juni til d. 7. juli 2012.

Værelserne er meget fine og værtsfamilien er utrolig søde og imødekommende. Fantastisk udsigt og atmosfære i området. Vi så EM i dagligstuen sammen med familien og de serverede ost og pølse og egen vin for os. Eneste minus er at det er svært at finde noget at spise/restauranter i området/andre nærliggende byer indtil kl 19.30.

Læs mere
 
search map