Feriebolig i Palinuro i Campania

Residence Trivento

Gruppe 2 Gruppe 1
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Her befinder man sig midt i nationalparken Parco Nazionale del Cilento e den UNESCO blåstemplede park Vallo di Diano, der er kendt for klart vand, vild natur og en tilbagelænet livsførelse. De nærmeste strande og klippestrand ligger mellem 1 og 2 km fra lejlighederne.

Idrætscenter og villaer

Residence Trivento består af et idrætscenter og to grupper af villaer bygget i en eller to etager. Idrætscenteret tilbyder to svømmebassiner på henholdsvis 12,5 x 25 m og 6 x 11,5 m med parasoller og liggestole, boccia, bordtennis og tennisbane med belysning.

Læs mere om Residence Trivento

Andre faciliteter og serviceydelser

Der findes endvidere internet point med mulighed for wi-fi forbindelse. Receptionen hjælper gerne med at arrangere udflugter og dykkerkurser. I sommerperioden kan man bestille parasol og solstole på stranden samt transport frem og tilbage (se priser nedenfor).

Der arrangeres fester og aftenunderholdning samt børneklub (mellem 5 og 10 år) fra slutningen af juni til begyndelsen af september.

Lejlighedernes beliggenhed

Lejligheder i gruppe 1 ligger op til 250 meter fra idrætscenteret, dem i gruppe 2 ligger ca. 850 meter fra idrætscenteret. Der er tale om lejligheder med panoramisk udsigt, egen indgang, stor terrasse eller patio med havemøbler.

Indretning

Alle lejligheder har køkkenhjørne i opholdsstuen og badeværelse med bruser.

Læs om lejlighederne på Residence Trivento

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map