Anmeldelser af King's Residence Hotel

 
King's Residence Hotel er ikke tilgængelig i øjeblikket
King's Residence Hotel er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Palinuro og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af King's Residence Hotel

Læs personlige anmeldelser af King's Residence Hotel som ligger i Campania. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af King's Residence Hotel. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Susanne og Thomas fra Århus C boede på King's Residence Hotel i Palinuro fra d. 15. til d. 21. juli 2010.

Området lægger primært op til en bade og afslapningsferie. Der er gode muligheden for at slappe af og dagen og nyde livet i de omkringliggende byer om natten. Og udsigten fra hotellet er flot.
På den negative side var vores oplevelse at området ikke umiddelbart havde mange attraktioner at byde på, sammenlignet med eks. norditalien.

Opholdstedet var klassificeret som en 4 stjernet hotel. Vores indtryk var, at selvom stedet var forholdsvist stort, var det efterhånden nogle år siden (80'erne), at stedet fremstod som nyt, moderne og eksklusivt - en ting som vi ellers fornemmede at hotellet selv fremhævede. På den positive side var at restaurenten havde meget venligt personale. På den negative side var at værelset eksempelvis ikke havde fået fuldt sin minibar op da vi ankom, at toilettet løb, at personalet i receptionen ikke var så proaktive og servicemindede, som vi kunne have forventet, samt at hotellet ikke havde de faciliteter man kunne forvente. I forhold til personalet i receptionen vedrørte det eksempelvis, at vi ikke blev introduceret for kort over nærområdet, da vi ankom eller fik besked på at selv samme kort (som vi fik udleveret da vi spurgte til dette) ikke var opdateret mht. færgemuligheder til Capri. Måske grundet dårligt engelsk var det også meget vanskeligt for dem at besvare vores spørgsmål om eks. mulighed for at finde et sted at træne/dyrke fitness i nærområdet. Mht. faciliteter kan nævnes at der blev reklameret med at der var internet. Da vi ankom stod en gammel computer i receptionen men der var et skilt om at internettet ikke virkede. Da vi spurgte i receptionen til dette kunne de ikke give svar på om det kom til at fungere. Tilsvarende havde hotellet selv lavet en disclaimer, som lå på vores værelse om, at de var i gang med en gennemgribende fornyelse af hotellet og de måtte undskylde for eventuelle gener, dette måtte medføre. Vi oplevede ikke umiddelbart at en sådan fornyelse var i gang. Det ville have været rart med fitness faciliteter og at der havde været trådløst internet.

Det kunne være rart med info (eks. via. jeres hjemmeside) om hvad der er at se i nærområdet og hvad gæsterne kan forvente sig af oplevelser på ferien. Hvis man ikke ville bruge ferien til ren afslapning men søgte oplevelser, vil jeg vurdere at stedet rækker til ca. 4 dage. Eks. kunne nævnes mulighed for at køre til Paestum, sejltur langs kysten, en køretur net til byen Sapri eller byen syd for Sapri, og mulighed for at se drypstenshule inde i landet - men at disse seværdigheder kræver at man har bil. Desuden kunne det nævnes at mange af byerne i nærområderne på skift holder en eller anden form for aften-marked, koncert med lokalt hornorkester mv. hvilket også er seværdigt. Mht strandene kan nævnes, at der nord for byen er mulighed for at være på en bred sandstrand mens at kysten syd for byen er mere stenet/gruset. Desuden at stranden ved selve hotellet består af primært klippe. I kunne eventuelt anbefale de enkelte spisesteder, der skiller sig ud mht. deres gastronomi og serviceniveau i nærområdet. Nogle restaurenter bar præg af, at der skulle køres så mange tourister igennem som muligt. Mht. hotelstandarden og det generelle serviceniveau skal man ikke forvente sig samme niveau som herhjemme eller i nordeuropæiske storbyer.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2010
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Henrik og familie fra Bel Air, MD i USA boede på King's Residence Hotel i Palinuro fra d. 5. til d. 6. august 2005.

Vi havde en fantastisk tur.
Kings Residence var utrolig dejligt, en fantastisk pool og en dejlig strand. Det eneste minus var at de slukkede for Air Conditioning'en ved midnat - Noget underligt for et 4 stjernet hotel. Det er desværre ikke en politik de umiddelbart kan ændre eftersom det er et centralt system.


Cefalu er en virkelig dejlig by og Santa Barbara lejligheden var perfekt. Alt fungerede og vi havde ingen problemer. Turen til stranden var dog lidt lang, vi forsøgte ikke at gå til stranden der lå 1 Km væk men valgte at køre til den noget bedre strand. Pool'en er også meget lille, men det fungerede fint. En positiv overaskelse var at de havde en vaskemaskine, som blev benyttet flittigt af alle beboerne.


Et stort tak til alle hos in-italia og specielt til Claus for hjælp og vejledning

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode August 2005
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
Mads og kæreste fra Kbh. Ø boede på King's Residence Hotel i Palinuro fra d. 27. juli til d. 3. august 2005.

Vi kørte til Palinuro og hotellet Kings Residence var rigtig godt. Vi fik en suveræn lejlighed med stor terrasse og den vildeste havudsigt - vi vil klart anbefale at man går efter en stuelejlighed med terrasse frem for en 1 sals lejlighed med altan.

Poolområdet er herligt, og selvom turen ned til den private strand er lidt af en trappetur er det det hele værd. En hyggelig rutine er at starte dagen med morgenmad på terrassen ved restauranten. Derefter trappen ned på stranden - personalet slår en parasol op til jer, hæng evt lidt ud i den lille strandbar, og kl 12.45 tager I så båden tilbage til en anden strand hvor en minibus venter på at køre jer tilbage til hotellet! Indtag derefter frokost på hotellets fine udendørs terrasse restaurant (Tip: KÆMPE bruchetta/basispizza til 2
Euro) og slut dagen med en bog ved poolen. Det kan godt blve lidt vanedannende!

Byen generelt er ret hyggelig og bestemt ikke spor præget af engelske/tyske tekster på menukort mm - så det er herligt lokalt og virker som et sted primært italianske turister kommer til - så husk parlør hvis I ikke taler Italiansk! Men der er nu ikke så meget at lave i byen og området - så lej gerne en bil så I kan komme lidt rundt.

Vi vil klart anbefale et besøg i Palinuro på Hotel Kings Residence

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2005
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Irina og familie fra Flensburg i Tyskland boede på King's Residence Hotel i Palinuro fra d. 9. til d. 11. juli 2005.

The King's Residence Hotel har været en betydeligt bedre oplevelse for os [end Case Rosse, Ravello]. Der vil vi meget gerne komme på besøg igen. Det ligger skønt, udsigten ikke kan være bedre og byen Palinuro er virkelig hyggelig, folk er venlige. De fleste turister er italienere, så en smule italiensk kundskab kan være til stor nytte, når man handler i forretninger og spiser på restauranter. Vi vil ikke anbefale fuld pension på hotellet. Morgenmad er god, men aftensmadens valgmuligheder er kun få. Man spiser billigere og bedre ude. Tak for denne gang!

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2005
Antal rejsende 3 voksne
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2005
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på norsk. Klik her for at se originalen

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map