Hotel i Palinuro i Campania

King's Residence Hotel

De luxe terrasse Garden Standard De luxe
 
King's Residence Hotel er ikke tilgængelig i øjeblikket
King's Residence Hotel er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Palinuro og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

King's Residence Hotel nyder en fantastisk beliggenhed over Buondormire bugten uden for Palinuro. Buondormire betyder at sove godt på italiensk, så afslapning burde være garanteret af selve navnet!

Hotellet råder over reception, restaurant, konferencesal og parkeringsplads. Gæsterne kan desuden benytte hotellets private strand, som ligger neden for klippen, og som kan nås ad en stejl sti. Men du kan også bade på hotellets terrasse, hvor der er svømmebassin med børnebassin samt bar.

Læs mere om King's Residence Hotel

Hotellets 68 værelser er beliggende i hovedbygningen eller i mindre villaer på kanten af klippen, hvorfra det krystalklare hav viser alle variationer mellem den dybe blå farve og den grønne smaragdfarve.

Værelserne råder alle over aircondition, telefon, fjernsyn, minibar og badeværelse med toilet og bruser eller karbad samt hårtørrer. Værelserne betegnet som "garden" ligger i mindre huse rundt om hotellets hovedbygning og har indgang fra haven. Standardværelserne har havudsigt. Superiorværelserne råder over større aflang balkon med havudsigt. De Luxe og Junior Suiterne har en større terrasse med havudsigt.

Skjul teksten
 
 
search map