Hotel i Palinuro i Campania

B&B Mirella

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

På B&B Mirella og Villa Mirella står du over for et feriekompleks, hvor man ud over de 20 ferielejligheder, har indrettet 5 værelser i bygning over receptionen, ved indkørslen til ejendommen. Værelserne ligger under taget på anden sal (kvist), og vejen kan forekomme ret trafikeret - især i den italienske industriferie - om dagen, når de lokale fra indlandet kører ned til stranden.

Meget velholdt

Ejerens familie bor selv i ejendommen, og det er vist også derfor, at alt er særdeles godt velholdt og fint indrettet. I haven er der pool med bred solterrasse, hvor gæsterne kan solbade. Under træerne og palmerne i haven er der parkeringsplads til alle. Der er ikke spisested på stedet, men der er kun 1 km til Palinuros centrum, hvor man også finder den nærmeste strand.

Læs mere om B&B Mirella

Værelsernes indretning og fortrin

Værelserne er det, de fleste vil kalde turistklasse. Det mindste af dem alle har plads til kun 1 gæst og er ca. 12 m², de øvrige er ca. 20-24 m². Selvom de ligger på kvisten, er der højt til loftet. Vinduerne er lydisolerede, og da her er aircondition, behøver man ikke lade nattens lyde komme ind via et åbent vindue, og der er således gode muligheder for en uforstyrret søvn. Alle værelserne råder også over balkon, wi-fi internetforbindelse, satellitfjernsyn (samt pay-TV), minibar og badeværelse med toilet og bruser samt hårtørrer.

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map