Anmeldelser af Oleandri Resort

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Oleandri Resort

Læs personlige anmeldelser af Oleandri Resort som ligger i Campania. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Oleandri Resort. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Ferie i Paestum - Oleandri Resort

Ved ankomst til hotel/lejlighed var vi meget spændte på om stedet også var så hyggeligt som billederne viste. Virkeligheden levede fuldt ud op til billederne: super hyggeligt hvor der var gjort meget ud af dekoration; dvs. blomster, krukker, puder.... etc.
Lejligheden var også rummelig, når man tager i betragtning, at man jo ikke opholder sig ret meget indendørs. Eneste minus ved lejligheden var at køkkenet ikke havde særlig mange ting. Der var ingen kaffemaskine/stempelkande eller elkoger, så vi måtte købe pulverkaffe og koge vand i en gryde - lidt besværligt. Der var ingen skåle/fade, så alt skulle portionsanrettes ved frokost og aftensmad - igen lidt besværligt. Der var heller ikke opvaskebørste/svamp eller sulfo.

Vi havde ikke bestilt morgenmad/frokost eller aftensmad hjemmefra, så når vi valgte at spise aftensmad på restauranten om aftenen, kunne vi først få bord kl. 21. Lidt sent men fint nok da vores børn ikke er helt små længere.
Personalet er super venlige og meget imødekommende og det gælder alle lige fra rengøringspersonalet, tjenere, barmand og receptionister.

Paestum som feriedestination

Pompei er imponerende - skal ses.

Restauranten Tre olivi, som ligger i et 5 stjernet hotel Savoy Beach Hotel (fundet via trip advisor) er absolut et besøg værd og ligger ikke ret langt væk fra Oleandri Resort. Vi bestilte 2 x apperitif, 3 x forret, 4 x hovedret og 2 x dessert samt 1 x kaffe, samt 3 x vand. Men derudover kom de med brød, brødsnacks, små kanapeer, lille for-forret samt for-dessert. Det var ikke noget vi betalte ekstra for. Al maden var meget lækker og præsentabel. For alt det slap vi med 202 euro, hvilket jeg er ret overbevist om er ca. halv pris i forhold til DK. Servicen var i top, vi kunne tale med tjenerne på både engelsk og fransk

Agropoli borgen var ikke turen værd, men det var Castellabate middelalderby.

Oleandri Resort
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Oleandri Resort
Elegance lejlighed med terrasse til 2-5 personer
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang/Wi-Fi
Pool (evt. sæsonåben)
Restaurant
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2016
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 

Lignende boliger

Steel House di Zio Cristoforo

Casal Velino, Campania

Hotel Marina Riviera

Amalfi, Campania

Anbefalinger til dig

Etna Hotel

Giarre, Sicilien

Due Relais

Vietri sul Mare, Campania

Hotel La Conca Azzurra

Conca dei Marini, Campania

Populært i Campania

search map