Feriebolig i Paestum i Campania

Oleandri Resort

<p>Strandrestauranten</p>
<p>Strandhygge med børnene</p>
<p>Nattestemning</p>
<p>Eksempel på juniorsuite</p>
<p>Juniorsuitens udendørs terasse</p>
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Oleandri Resort er et rigtigt familievenligt resort, som ligger i frodige, grønne omgivelser syd for Amalfikysten og tæt på de gamle græske templer i Pæstum. Oleandri har blandt andet et dejligt stort poolområde i grønne omgivelser, hvor du kan nyde ferien. Træerne giver naturlig skygge, så du fint kan koble helt af, selv i løbet af dagens varmeste timer.

Faciliteter for både store og små

Der er et mindre legeområde til børnene med et par gynger og rutschebaner og der er også en miniklub for de mindste og juniorklub for de lidt større i højsæsonen. I den periode arrangeres der også events for hele familien samt levende musik, men vi skal nok understrege, at disse aktiviteter foregår, så de ikke generer de gæster, der foretrækker fred og ro. Frister havet, så skal du bare gå en kort tur over vejen og igennem et lille stykke charmerende pinjeskov, så kommer du til den store flotte sandstrand. Her har hotellet sit eget private område samt en mindre strandrestaurant. Strandområdet er så stort, at der er god plads mellem solsengene, så du bliver ikke pakket på samme måde, som du ofte oplever på strandene mange andre steder i Italien.

Læs mere om Oleandri Resort

Spis godt i hotellets restaurant

Oleandris restaurant er noget helt særligt. Køkkenchefen kan både fremtrylle lettere anretninger, men også diske op med en ægte italiensk middag med det hele. Ligesom de fleste andre kokke med tradition i det italienske køkken, anvendes der mest lokale råvarer, og sammen med den venlige og hjælpsomme betjening, er det en rigtig god oplevelse at spise her.

Her kan du komme med til en rigtig italiensk familiefest

Du skal være opmærksom på, at der lige som i Danmark afholdes bryllupper og andre fester på alle italienske hoteller. Det kan naturligvis godt forstyrre freden en anelse, men det er samtidig også en spændende oplevelse, at få lov at komme helt tæt på en italiensk familiefest. Hvis poolen bliver indraget i arrangementerne kan du med fordel benytte den dejlige strand som ligger i gåafstand til hotellet.

Spændende udflugter i lokalområdet

Oleandri Resort ligger i et smørhul hvad angår udflugter og seværdigheder. I Pæstum ca. 5 km fra hotellet ligger de gamle templer fra grækernes tid, og lidt længere sydpå finder du et spændende maritimt naturreservat. Her kan du tage en tur ud med båd fra en af de små havnebyer, og er vejret til det, så hop i vandet eller nyd naturen. Tager du på en heldagsudflugt, har du mulighed for at besøge den smukke Amalfikyst, den romerske ruinby Pompeji, vulkanen Vesuv og så skal du naturligvis også besøge en rigtig bøffelfarm og smage en ægte mozzarellaost, men glem ikke de spændende småbyer i Cilento-området... Ja, og sådan kunne vi blive ved.

Vælg mellem lejligheder og hotelværelser med balkon eller terrasse

Lejlighederne er enkelt, men funktionelt indrettede og har alle et lille udendørsareal, hvor der er plads til en familie på 4. De har alle privat badeværelse med toilet og bruser, samt køkkenhjørne med to kogeplader. Du kan også væge at bo på et hotelværelse som fås i flere kategorier fra standardværelser til juniorsuiter, og alle har balkon eller terrasse. I værelsesprisen er der inkluderet morgenmad.

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Gæstebedømmelser af Oleandri Resort

Læs personlige anmeldelser af Oleandri Resort som ligger i Campania. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Oleandri Resort. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 4 anmeldelser fra Oleandri Resort

Bedømmelse af Oleandri Resort

Læs mere

Bedømmelse af Oleandri Resort

Læs mere

Et lille paradis

Vi var afsted i efterårsferien og nåede lige den sidste sol og sommer. Tilbragte dagene ved swimmingpoolen (selvom det var lidt for koldt at bade) og på stranden. Tog på ekspeditioner til Paestum, der viste sig at være et imponerende antikt verdensarvssted, til den nærliggende bøffelfarm, hvor man kunne nyde de mest delikate bøffelmælkeprodukter og til Napoli og Pompei. Alt indenfor rækkevidde, både med bil og tog.
Betjeningen på hotellet var udsøgt, og alt var virkelig rent og pænt og effektivt. Kan varmt anbefale stedet!

Læs mere

Ferie i Paestum - Oleandri Resort

Ved ankomst til hotel/lejlighed var vi meget spændte på om stedet også var så hyggeligt som billederne viste. Virkeligheden levede fuldt ud op til billederne: super hyggeligt hvor der var gjort meget ud af dekoration; dvs. blomster, krukker, puder.... etc.
Lejligheden var også rummelig, når man tager i betragtning, at man jo ikke opholder sig ret meget indendørs. Eneste minus ved lejligheden var at køkkenet ikke havde særlig mange ting. Der var ingen kaffemaskine/stempelkande eller elkoger, så vi måtte købe pulverkaffe og koge vand i en gryde - lidt besværligt. Der var ingen skåle/fade, så alt skulle portionsanrettes ved frokost og aftensmad - igen lidt besværligt. Der var heller ikke opvaskebørste/svamp eller sulfo.

Vi havde ikke bestilt morgenmad/frokost eller aftensmad hjemmefra, så når vi valgte at spise aftensmad på restauranten om aftenen, kunne vi først få bord kl. 21. Lidt sent men fint nok da vores børn ikke er helt små længere.
Personalet er super venlige og meget imødekommende og det gælder alle lige fra rengøringspersonalet, tjenere, barmand og receptionister.

Læs mere
 
search map