Feriebolig i Paestum i Campania

Oleandri Resort

Pris fra pr. pers.
Strandrestauranten Nattestemning Eksempel på juniorsuite Juniorsuitens udendørs terasse Strandhygge med børnene Der er god plads mellem solsengene på Oleandri Resort
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Oleandri Resort er et rigtigt familievenligt resort, som ligger i frodige, grønne omgivelser syd for Amalfikysten og tæt på de gamle græske templer i Pæstum. Oleandri har blandt andet et dejligt stort poolområde i grønne omgivelser, hvor du kan nyde ferien. Træerne giver naturlig skygge, så du fint kan koble helt af, selv i løbet af dagens varmeste timer.

Faciliteter for både store og små

Der er et mindre legeområde til børnene med et par gynger og rutschebaner og der er også en miniklub for de mindste og juniorklub for de lidt større i højsæsonen. I den periode arrangeres der også events for hele familien samt levende musik, men vi skal nok understrege, at disse aktiviteter foregår, så de ikke generer de gæster, der foretrækker fred og ro. Frister havet, så skal du bare gå en kort tur over vejen og igennem et lille stykke charmerende pinjeskov, så kommer du til den store flotte sandstrand. Her har hotellet sit eget private område samt en mindre strandrestaurant. Strandområdet er så stort, at der er god plads mellem solsengene, så du bliver ikke pakket på samme måde, som du ofte oplever på strandene i Norditalien,

Oleandris restaurant er noget helt særligt. Køkkenchefen kan både fremtrylle lettere anretninger, men også diske op med en ægte italiensk middag med det hele. Ligesom de fleste andre kokke med tradition i det italienske køkken, anvendes der mest lokale råvarer, og sammen med den venlige og hjælpsomme betjening, er det en rigtig god oplevelse at spise her.

Spændende udflugter i lokalområdet

Oleandri Resort ligger i et smørhul hvad angår udflugter og seværdigheder. I Pæstum ca. 5 km fra hotellet ligger de gamle templer fra grækernes tid, og lidt længere sydpå finder du et spændende maritimt naturreservat. Her kan du tage en tur ud med båd fra en af de små havnebyer, og er vejret til det, så hop i vandet eller nyd naturen. Tager du på en heldagsudflugt, har du mulighed for at besøge den smukke Amalfikyst, den romerske ruinby Pompeji, vulkanen Vesuv og så skal du naturligvis også besøge en rigtig bøffelfarm og smage en ægte mozzarellaost, men glem ikke de spændende småbyer i Cilento-området... Ja, og sådan kunne vi blive ved.

Lejligheder med udeområde

Lejlighederne er enkelt, men funktionelt indrettede og har alle et lille udendørsareal, hvor der er plads til en familie på 4. De har alle privat badeværelse med toilet og bruser, samt køkkenhjørne med to kogeplader. Du kan også væge at bo på et hotelværelse som fås i flere kategorier fra standardværelser til juniorsuiter. I værelsesprisen er der inkluderet morgenmad.

 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
Fly + ophold
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn
 

Lignende boliger

Steel House di Zio Cristoforo

Casal Velino, Campania

Hotel Marina Riviera

Amalfi, Campania

Hotel Cristina

Sant' Agnello, Campania

Anbefalinger til dig

Etna Hotel

Giarre, Sicilien

La Cecinella

Cecina Mare, Toscana

Populært i Campania

Due Relais

Vietri sul Mare

search map