Hotel i Paestum i Campania

Hotel Le Palme

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Hotel Le Palme ligger 150 meter fra stranden i et meget roligt område, overfor hotellet ligger en fyrreskov, og her går der hyggelige skovstier ned til stranden.

På hotellet findes der også reception, restaurant, bar, fjernsynssal, elevator, have, legeplads, parkeringsplads og svømmebassin. Mod betaling kan man benytte sig af tennisbane. Der er et WiFi område i lobby området. Ved poolen er der en poolbar og i receptionen kan man låne cykler (der er begrænset udvalg). På stranden er der et privat strandområde med en lille strandbar, omklædning, brusere samt liggestole og parasoller. Ca. 5 km fra Le Palme ligger den arkæologiske park i Paestum, der er et must see når du er i området.

Læs mere om Hotel Le Palme

De 84 hotelværelser har alle satellitfjernsyn, telefon, balkon, lille køleskab, aircondition og et badeværelse med toilet og bruser eller karbad samt hårtørrer. I juli og august tændes for aircondition i bestemte tidsrum.

Læs om værelserne på Hotel Le Palme

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Gæstebedømmelser af Hotel Le Palme

Læs personlige anmeldelser af Hotel Le Palme som ligger i Campania. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Hotel Le Palme. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Bedømmelse af Hotel Le Palme

Læs mere
 
search map