Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Paestum! Alene navnet leder tanken hen mod antikkens storhed. Byen blev i år 600 f.Kr. grundlagt af græske kolonister og modsat Pompei og Herculaneum er her altså i dette tilfælde tale om græsk storhed.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbrien Veneto Kort over Italien

Templerne

De tre templer der endnu står tilbage er: Neptuntemplet fra ca. 450 f.Kr., Hera-templet fra ca. 550 f.Kr. som det ældste og Athene-templet - ofte refereret til som Ceres-templet fra omkring 500 f.Kr.. Templerne er flotte og velbevarede og museet (Museo Archeologico di Paestum) der ligger i forbindelse hermed er bestemt et besøg værd for historieinteresserede.

Læs mere om Paestum

Koncerter

I sommermånederne, når mørket falder på, danner de oplyste tempelruiner nogle aftener rammerne omkring diverse koncerter, klassiske som moderne, hvilket i sig selv er en stor oplevelse at overvære grundet sceneriet.

Skønne sandstrande

Paestum er ikke en særlig stor by, men alligevel ligger der et mindre udpluk at rigtig gode restauranter. Desuden er byen kendt for dens lange skønne sandstrande, der ligger et stykke fra byen og som er rigt besøgt af de lokale i sommermånederne. Så et besøg ved templerne i Paestum kan sagtens kombineres med en tur på stranden i de hede middagstimer.

Skjul teksten
 
 
search map