Anmeldelser af Hotel Villa Cosilinum

 
Hotel Villa Cosilinum er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel Villa Cosilinum er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Padula og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Hotel Villa Cosilinum

Læs personlige anmeldelser af Hotel Villa Cosilinum som ligger i Campania. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Hotel Villa Cosilinum. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Peter og familie fra Fredensborg boede på Hotel Villa Cosilinum i Padula fra d. 5. til d. 6. maj 2011 inden de kørte videre til Rom, hvor de boede på Casa San Paolo Regola bis i Rom .

Vi har boet på hotel Cosilinum i Padula og i lejligheden Casa San Paolo Regola i Rom flere gange tidligere, og det viser i sig selv, at vi er meget tilfredse med disse steder.

Cosilinum har en charmerende beliggenhed i bjergbyen langt fra turistområder og med de gamle udgravninger tæt inde på livet. Kan kombineres med et besøg på det nærliggende kloster. Pæne værelser, men noget slidte, fx manglede brusekabinen en dør.

Lejligheden i Rom er lækker og pænt indrettet med god plads til 4 personer, men først og fremmest vil vi fremhæve den supergode beliggenhed tæt på Campio di Fiori, i gåafstand til mange af Roms seværdigheder.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Maj 2011
Antal rejsende 4 voksne
Navn
Steen og rejsefælle fra Værløse boede på Hotel Villa Cosilinum i Padula fra d. 4. til d. 7. september 2010.

Det var meget spændende oplevelser og levede fuldt op til vore forventninger. Begge steder ligger højt med flot udsigt, Gaiano til Vesuv og Padula til dalen mellem nogle bjerge. Der er fin service, maden er typisk italiensk, rigelig og vinene er fremragende. Kan man lide stemningen i de små italienske, bjerg- og middelalderbyer er den type rejse bare sagen. P.S. Vi var mellem de to ophold på ovennævnte lokaliteter en uge i Puglia (Locorotondo), hvilket absolut må anbefales, hvis man vil opleve lidt mere af Syditalien.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2010
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Hanne og hendes mand fra Stenløse boede på Hotel Villa Cosilinum i Padula fra d. 15. til d. 16. juli 2008.

Et udmærket hotel. Lidt svært at komme rundt i byen i bil - mange meget kringlede, smalle og stejle gader. En meget - meget stille by. Absolut ingen andre steder at spise end på hotellet. Egner sig bedst til en enkelt overnatning.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2008
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Helle og rejseledsager fra Roskilde boede på Hotel Villa Cosilinum i Padula fra d. 21. til d. 22. juni 2008.

Vi valgte at bryde turen fra Tropea til Napolis lufthavn med en overnatning i Padula, ikke langt fra hovedvejen. Det var ikke nogen dum ide! Meget malerisk og hyggelig lille by, hvor man let falder i snak med især byens ældste. På hotellet blev vi hjerteligt modtaget og fik velkomst-prosecco og et flot værelse. Hotellet er i det hele taget af høj standard og meget spændende. Vi spiste i restauranten om aftenen og fik rigtig god mad. Få andre gæster men et par ekstra spisende udover os, der boede på stedet.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2008
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Finn og hustru fra Ebeltoft boede på Hotel Villa Cosilinum i Padula fra d. 29. til d. 31. marts 2007.

Turen gik rigtigt godt!!
Vejret var måske ikke det bedste man kunne ønske sig; sne, slud og regn; specielt når det var bedre der hjemme i lille Danmark. Men pyt vi havde forberedt os på DMI hjemmefra og taget tøj med til det samme.

Vi var meget glade for byen og området, en meget speciel og stille by som bestemt ikke er bygget til biler. Det giver en del udfordring når man er selvkørende. Der er mange steder man må "samle lårene". Byen og området oser jo af historie fra før Kristus hvor Grækerne slog sig ned i området, Romertiden osv.

Vores hotel var helt specielt, det er et utroligt lækkert sted hvor tingene bare fungerer. Vi blev vartet op i begge ender som man siger. Efter to dage følte vi os nærmest i familie med Giovanni og hans ansatte. Giovanni lavede en eskursion rundt i området i firehjulstrækker for os; hvor vi besøgte gamle romerske bebyggelser og en gemt kristen kirke bygget ind i en grotte højt oppe i bjergene, kristen var fredsløse under romerne. Vi var en tur rundt til hans families stenhuggeri, deres lille vinproduktion; vi var med til at udvælge denne uges Husets vin til restauranten og "gården" hvor de avlede grise, høns osv. Altsammen til brug i restauranten på hotel. Giovanni er mand som er meget stolt af sin familie og det han laver og han viser det. Det kunne vi nok lære lidt af i Danmark.

Hvis jeg skal sætte "lillefingeren" på noget, så bliver det sproget. Man kommer til et område i Italien hvor fremmedsprog bestemt ikke er noget man bruger. Vi fandt ud af at børnene lærer engelsk i skolen, men kun at skrive og læse, derfor er næsten ingen der taler engelsk eller tysk i området omkring Padula. Så et godt råd når man tager til Padula, lær italiensk eller hav en god parlør med. Vi talte en del med Giovanni om sprogproblemet og vi blev enige om at han lærte sig engelsk og vi italiensk til næste gang vi ses. Det skal siges at Giovanni fandt i pige som kunne lidt engelsk til at vise os rundt i byen.

Lige en lille ting til alle jer som på egen hånd og i egen bil vil en tur langs Amalfikysten, lad være, lad bilen stå og tag bussen. Italienerne kører som en brækket arm og I får kun asfalten og hårnålesvingene at se og hvis I er heldige undgår I buler i bilen.

Som du kan se, kunne vi blive ved med at fortælle om vor tur til Padula. Vi kan varmt anbefale en tur til dette område og Giovanni´s lille hotel, han gjorde turen til noget specielt.

Så lige til sidst til jer som besøger Padula og Giovanni´s hotel. Gør som italienerne tag pænt tøj på til aftensmaden i restauranten det fortjener både I og restauranten.

Dig/I i in-italia skal da også have "lidt" af roserne, vi kan godt lide den måde hjemmesiden er bygget op på. Det er nemt at finde og sortere det område man ønsker. Det giver en god mulighed for at vælge lige det der passer til en selv og sin pengepung. Og så kommunikationen mellem os er fremragende, vi følte os betjent! Vi har gennemgående haft en rigtig god oplevelse og fortæller om det rundt i vor venskabskreds.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Marts 2007
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map