Hotel i Padula i Campania

Hotel Villa Cosilinum

Udsigt fra terrassen
 
Hotel Villa Cosilinum er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel Villa Cosilinum er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Padula og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Midt i Padulas historiske centrum med de smalle karakteristiske gader ligger Hotel Villa Cosilinum i en flot bygning fra 1700 tallet. Trods bycentrum er ret indviklet, så kan du nemt køre til hotellet ved at følge skiltningen... og med lidt held kan man parkere lige ved hotellet.

Giovanni, som ejer hotellet, har selv lavet skulpturene og malerierne med inspiration fra den romerske tid. Du vil nok synes at det hele har farver og linjer som dem du ser i Pompei, men taler du med Giovanni så vil du nok finde ud at du bor tæt på det antikke Cosilinum, som han mener er endnu større end selve Pompei.

Læs mere om Hotel Villa Cosilinum

Hotellets restaurant er meget indbydende, stilen er elegant, men harmonerer godt med de rustikke vægge og stenloftet. Restaurantens kød- og vildtspecialiteter og generøse brug af svampe er værd at prøve med husets robuste vin, som stammer fra vinmarker øst for Cilento reservatet. Smag også på husets pasta (fagottini) fyldt med ost og kombineret med forskellige saucer.

Der findes i alt 21 værelser på hotellet som varierer i størrelse. De er alle er udstyret med aircondition, minibar, tv, safety-box og badeværelse med toilet og brus. Enkelte af værelserne har en ganske lille altan. Hotellet serverer en morgenmadsbuffet som i de gode måneder også kan indtages på tagterrassen.

Der er tilknyttet en mindre parkeringsplads til hotellet, hvor først til mølle princippet er gældende, men ellers kan man parkere andre steder i byen. Hotellet har elevator og for de der har behov for at få vasket tøj, så kan dette også arrangeres.

Skjul teksten
 
 
search map