Padula, Campania Det antikke Cosilinum

 
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Det antikke Cosilinum kaldes i dag La Civita, men omtales også som ”den tabte by”, hvis ruiner ligger på en bakke ved siden af byen Padula.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbrien Veneto Kort over Italien

Rester af bymure

Før Romertiden udviklede området sig med bebyggelse og Cosilinum opstod og var et vigtigt græsk-romersk handelscentrum, der senere under Romerriget blev hovedsæde for de romerske kommuner (Municipium Romano). Bygningerne skulle eftersigende have været enorme og meget smukke. Der er i dag kun få ruiner tilbage, bl.a. rester af de kolossale bymure og et tårn.

Arkæologisk interessant

Bønderne har med deres landbrugsmaskiner igennem tiderne gjort spændende fund i jorden netop her og området har allerede i 1950’erne og frem været under arkæologers skovle og spartler, men interessen for området rent arkæologisk lever stadig.

Eremo di San Michele alle Grottelle

På vej op til Cosilinum kommer man forbi en kirke i en grotte (Chiesa di San Michele alle Grottelle), der kan dateres tilbage til det 11. århundrede og hvor man kan se vægmalerier fra det 15. århundrede. Stedet siges da også endnu længere tilbage at have været tilbedelsessted og helligdom for guden Attis (Attis - vegetationens gud, mens andre kilder også nævner at han var gud for underjordiske kræfter, havene og jordskælv), men kilderne om grottens funktion er sparsomme.

Vandreområde

Området er enestående for de der holder af at vandre.

 
search map