Anmeldelser af Albergo Da Carmine

 
Albergo Da Carmine er ikke tilgængelig i øjeblikket
Albergo Da Carmine er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Ogliastro Marina og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Albergo Da Carmine

Læs personlige anmeldelser af Albergo Da Carmine som ligger i Campania. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Albergo Da Carmine. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Helle og mand fra Lejre boede på Albergo Da Carmine i Ogliastro Marina fra d. 25. til d. 29. juni 2010.

Ogliastro Marina, Hotel Albergo da Carmine: Vores favoritsted i år, hvor vi - som altid - boede en 3-5 steder; denne gang i Campania og altså allerførst i lille Ogliastro Marinas vel nok ældste familiehotel. Perfekt afslapningssted! God enkel restaurant med mange gæster. Kun 3 meter til vandet fra selve hotellet. Altid fin og venlig service på lidt gebrokkent engelsk. Lidt oppe ad vejen er en lille bossanovamusik-spillende bar med is og "cocktails lavet fra bunden" - et godt sted at "svinge ind" før aftensmaden. Området dejligt at køre ture i. Udflugt: Monte Sacre/monte Gelbison en times kørsel gennem grønne bjerge. EN GOD IDE at have en chauffør ventende på toppen hos nonnerne, for turen er HÅRD, og det går opad i ca. 5 km.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2010
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Ib og rejsefælle fra Herlev boede på Albergo Da Carmine i Ogliastro Marina fra d. 19. til d. 21. juli 2009.

Albergo Da Carmine var på alle punkter fremragende især er resturanten fremragende.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2009
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map