Agriturismo i Nerano på Amalfikysten

Villarena Relais

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Villarena Relais ligger i Neranos charmerende lille centrum side om side med den gamle kirke. Ejendommen blev opført i slutningen af 1700-tallet af adelsslægten Villarena, og den blev hurtigt berømt for de gode citroner, der voksede her. Bygningen er senere blevet ombygget flere gange og har gennem århundrederne således haft flere forskellige funktioner, som fx villa og kloster.

Forvandling til ferieboliger

Siden 1985 har den unge Gugliemo bestyret ejendommen og indrettet den til ferieboliger. Nogle af de gamle lagerlokaler og annekser var ikke længere nødvendige, og selve villaens værelser trængte til en kærlig hånd. Det er lykkedes Guglielmo at skabe nogle elegante og komfortable boliger uden at ødelægge den hyggelige stemning.

Læs mere om Villarena Relais

Genuin restaurant

På selve Villarena Relais finder du nu også et spisested, som Guglielmo selv står for, en pool med tilhørende solterrasse, et lille vaskeri og parkeringsplads. I citronplantagen under huset er der også en lille legeplads. I receptionen er der internetforbindelse. Guglielmo er behjælpelig med at arrangere transfer til og fra Napoli lufthavn, hvis du ikke kommer i bil (hvad vi bestemt anbefaler, da der er så meget at se i området), og han arrangerer desuden dagsudflugter til øerne og andre seværdigheder i området.

Velindrettede lejligheder

Lejlighederne er komfortable og har alle airconditionanlæg til de varmeste dage. Om morgenen kan man - mod betaling og når vejret tillader det - få serveret morgenmad i den dejlige have med citrontræer. Nærmeste indkøbsmuligheder ligger ca. 100 meter fra huset. Der er mange spisesteder at vælge imellem (og de er gode) ved La Marina (ca. 900 meter fra huset).

Læs om lejlighederne på Villarena Relais

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Gæstebedømmelser af Villarena Relais

Læs personlige anmeldelser af Villarena Relais som ligger på Amalfikysten. Bedømmelserne af agriturismoen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Villarena Relais. Foruden vurdering af selve agriturismoen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Ib og rejsefælle fra Haslev boede på Casale Villarena i Nerano fra d. 30. april til d. 10. maj 2011.

Vi er netop vel hjemkommet fra en dejlig ferie i Nerano. Stedet kan absolut anbefales, det er meget velholdt og børnevenligt med stor legeplads og swimmingpool, men man skal være klar over at det ligger ca. en times kørsel med bus (16 km) fra Sorrento (2,40 euro hver vej). Turen er ikke hurtigere i egen bil.

Personalet er på alle måder yderst hjælpsomme og imødekomne. Man får tydeligt indtryk af at være VIP-gæster. Der er trådløst internet (gratis) fra kontoret. Der er begrænsede indkøbsmuligheder i byen (kun basale fødevarer), men der er restaurant på stedet, hvor man kan få morgenmad og aftensmad. Der er flere restauranter mindre end 2 km væk, hvor vejen ender ved Marina del Cantone (endestation for busserne), og hvor der er en super badestrand og hvor der er direkte båd til Capri eller langs kysten til Positano og Amalfi 4-5 gange om ugen. Øvrige udflugter udgår fra Sorrento med bus eller tog (24 timers bus/tog billet fås for 7,20 euro og kan kun købes i Sorrento). Det kan kraftigt anbefales at bruge offentlig transport. Parkering overalt i området er næsten umuligt. Der følger en parkeringsplads med lejemålet og det er muligt at vaske bil om nødvendigt (gratis). Vejret var det eneste minus ved turen. Det var sjældent over 20 gr. Blæst og regn oplevde vi også og så var det koldt om natten, men heldigvis er der centralvarme på værelserne.

Læs mere

Bedømmelse af Villarena Relais

Læs mere

Bedømmelse af Villarena Relais

Læs mere
 
search map