Agriturismo i Nerano på Amalfikysten

Villarena Relais

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Villarena Relais ligger i Neranos charmerende lille centrum side om side med den gamle kirke. Ejendommen blev opført i slutningen af 1700-tallet af adelsslægten Villarena, og den blev hurtigt berømt for de gode citroner, der voksede her. Bygningen er senere blevet ombygget flere gange og har gennem århundrederne således haft flere forskellige funktioner, som fx villa og kloster.

Forvandling til ferieboliger

Siden 1985 har den unge Gugliemo bestyret ejendommen og indrettet den til ferieboliger. Nogle af de gamle lagerlokaler og annekser var ikke længere nødvendige, og selve villaens værelser trængte til en kærlig hånd. Det er lykkedes Guglielmo at skabe nogle elegante og komfortable boliger uden at ødelægge den hyggelige stemning.

Læs mere om Villarena Relais

Genuin restaurant

På selve Villarena Relais finder du nu også et spisested, som Guglielmo selv står for, en pool med tilhørende solterrasse, et lille vaskeri og parkeringsplads. I citronplantagen under huset er der også en lille legeplads. I receptionen er der internetforbindelse. Guglielmo er behjælpelig med at arrangere transfer til og fra Napoli lufthavn, hvis du ikke kommer i bil (hvad vi bestemt anbefaler, da der er så meget at se i området), og han arrangerer desuden dagsudflugter til øerne og andre seværdigheder i området.

Velindrettede lejligheder

Lejlighederne er komfortable og har alle airconditionanlæg til de varmeste dage. Om morgenen kan man - mod betaling og når vejret tillader det - få serveret morgenmad i den dejlige have med citrontræer. Nærmeste indkøbsmuligheder ligger ca. 100 meter fra huset. Der er mange spisesteder at vælge imellem (og de er gode) ved La Marina (ca. 900 meter fra huset).

Læs om lejlighederne på Villarena Relais

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map