Villa i Nerano på Amalfikysten

Villa Garofanella

 
Villa Garofanella er ikke tilgængelig i øjeblikket
Villa Garofanella er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Nerano og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Villa Garofannella ligger i den hyggelige by Nerano, hvor du finder indkøbsmuligheder og spisesteder inden for overkommelig gåafstand (restauranterne ligger i grunden ikke i byen, men ved stranden, men hvad pokker).

I villaens have er der svømmebassin med tilhørende solterrasse med parasoller og liggestole, hvorfra den dejlige havudsigt kan nydes. Villaen er desuden udstyret med aircondition, satellitfjernsyn, vaskemaskine og meget mere. Villaen råder desuden over egen parkeringsplads.

Læs mere om Villa Garofanella

Villa med 4/6 sovepladser:
- Fra indgangsdøren kommer du ind i opholdsstueen med dobbeltsovesofa, satellitfjernsyn og CD-afspiller. Herfra har du adgang til tre badeværelser med toilet og bruser og et soveværelse, som har udgang til terrassen foran indgangen. Køkkenet ligger separat i forhold til stuen, det er udstyret med vaskemaskine og har også adgang til den store terrasse ved indgangen. En gang fører fra stuen til endnu et soveværelse med to enkeltsenge og et badeværelse med toilet og bruser.

Skjul teksten
 
 
search map