Anmeldelser af Terrazza Gerania

 
Terrazza Gerania er ikke tilgængelig i øjeblikket
Terrazza Gerania er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Nerano og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Terrazza Gerania

Læs personlige anmeldelser af Terrazza Gerania som ligger på Amalfikysten. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Terrazza Gerania. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Fremragende sted

Et fremragende sted, lækker lejlighed med fantastisk udsigt over det blå middelhav. Lejlighedskomplekset/hotellet er bygget op ad og ind i klipperne. Beliggenheden er i top i den lille by Nerano lige nedenfor torvet med 2 "alimentari"-butikker, en bar og kirken. En hyggelig restaurant med autentisk mad lavet af lokale råvarer ikke mindst fra værtens egen gård og marker. Fine forhold også for børn - ikke mindst poolen.
Værten og personalet er flinke og imødekommende. Gode muligheder og vandreture i bjergene. En stejl men fin vandresti mellem de lokale huse mod stranden.
Ikke særlig mange turister, roligt og fredelig stemning med kirkens klokkerringen.

Terrazza Gerania
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Terrazza Gerania
Treværelseslejlighed med 4 sovepladser (med terrasse med havudsigt)
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang/Wi-Fi
Pool (evt. sæsonåben)
Restaurant
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2019
Antal rejsende 3 voksne, 1 barn
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map