Feriebolig i Nerano på Amalfikysten

Terrazza Gerania

 
Terrazza Gerania er ikke tilgængelig i øjeblikket
Terrazza Gerania er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Nerano og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Terrazza Gerania ligger i et privat hus i Nerano bycentrum med udsigt ned over byen mod havet og øerne Li Galli.

Faciliteter og beliggenhed

Nærmeste indkøbsmuligheder ligger ca. 100 meter fra huset, egen parkering ligger i kort afstand ved Casale Villarena, hvor du også finder det nærmeste spisested. Gæsterne på Terrazza Gerania kan desuden frit benytte svømmebassinet på det sideliggende Casale Villarena. Flere restauranter findes ved La Marina ca. 900 meter herfra.

Læs mere om Terrazza Gerania

Treværelseslejlighed med 4 sovepladser (med terrasse med havudsigt):
- Lejligheden er fordelt på to etager. Første sal indeholder soveværelse med dobbeltseng samt aircondition, stort badeværelse med toilet og karbad. På anden sal findes opholdsstue med satellitfjernsyn, soveværelse med dobbeltseng og aircondition, badeværelse med toilet og bruser, køkken og terrasse med udsigt over havet og øerne Li Galli.

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Terrazza Gerania

Læs personlige anmeldelser af Terrazza Gerania som ligger på Amalfikysten. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Terrazza Gerania. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Fremragende sted

Et fremragende sted, lækker lejlighed med fantastisk udsigt over det blå middelhav. Lejlighedskomplekset/hotellet er bygget op ad og ind i klipperne. Beliggenheden er i top i den lille by Nerano lige nedenfor torvet med 2 "alimentari"-butikker, en bar og kirken. En hyggelig restaurant med autentisk mad lavet af lokale råvarer ikke mindst fra værtens egen gård og marker. Fine forhold også for børn - ikke mindst poolen.
Værten og personalet er flinke og imødekommende. Gode muligheder og vandreture i bjergene. En stejl men fin vandresti mellem de lokale huse mod stranden.
Ikke særlig mange turister, roligt og fredelig stemning med kirkens klokkerringen.

Læs mere
 
search map