Agriturismo i Nerano på Amalfikysten

Casale Villarena

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Casale Villarena ligger i Neranos charmerende lille centrum side om side med den gamle kirke. Ejendommen blev opført i slutningen af 1700-tallet af adelsslægten Villarena, og den blev hurtigt berømt for de gode citroner, der voksede her. Bygningen er senere blevet ombygget flere gange og har gennem århundrederne således haft flere forskellige funktioner, som fx villa og kloster.

Forvandling til ferieboliger

Siden 1985 har den unge Gugliemo bestyret ejendommen og indrettet den til ferieboliger. Nogle af de gamle lagerlokaler og annekser var ikke længere nødvendige, og selve villaens værelser trængte til en kærlig hånd. Det er lykkedes Guglielmo at skabe nogle elegante og komfortable boliger uden at ødelægge den hyggelige stemning.

Læs mere om Casale Villarena

Genuin restaurant

På selve Casale Villarena finder du nu også et spisested, som Guglielmo selv står for, en pool med tilhørende solterrasse, et lille vaskeri og parkeringsplads. I citronplantagen under huset er der også en lille legeplads. I receptionen er der internetforbindelse. Guglielmo er behjælpelig med at arrangere transfer til og fra Napoli lufthavn, hvis du ikke kommer i bil (hvad vi bestemt anbefaler, da der er så meget at se i området), og han arrangerer desuden dagsudflugter til øerne og andre seværdigheder i området.

Velindrettede lejligheder med balkon eller terrasse

Lejlighederne er komfortable og har alle airconditionanlæg til de varmeste dage. Om morgenen kan man - mod betaling og når vejret tillader det - få serveret morgenmad i den dejlige have med citrontræer. Nærmeste indkøbsmuligheder ligger ca. 100 meter fra huset. Der er mange spisesteder at vælge imellem (og de er gode) ved La Marina (ca. 900 meter fra huset).

Lejlighederne på Casale Villarena

Treværelseslejlighed Il Brigante med 4+2 sovepladser (med balkon med havudsigt)

Lejligheden Brigante er ca. 50 m² og råder over satellitfjernsyn, radio, DVD-afspiller og aircondition. Lejligheden består af opholdsrum med køkkenhjørne, soveværelse med dobbeltseng og fransk balkon, lille soveværelse med to korte enkeltsenge og badeværelse med toilet og bruser. Man skal være opmærksom på at den rejsende der sover på det lille værelse skal gå igennem dobbeltværelset for at komme til badeværelset.

Treværelseslejlighed Il Gallo Lungo med 4 sovepladser (med overdækket terrasse)

Lejligheden Il Gallo Lungo er ca. 60 m² og råder over satellitfjernsyn, radio, DVD-afspiller og aircondition. Lejligheden består af stort opholdsrum med køkkenhjørne samt udgang til udendørs overdækket terrasse med bord og stole, soveværelse med to enkeltsenge, soveværelse med dobbeltseng og badeværelse med toilet og bruser. Man skal være opmærksom på at den rejsende der sover på soveværelset med dobbeltseng skal gå forbi det andet soverum for at gå i seng.

Toværelseslejlighed La Rotonda med 4 sovepladser (med terrasse med havudsigt)

Lejligheden La Rotonda er ca. 60 m² og råder over satellitfjernsyn, radio, DVD-afspiller og aircondition. Lejligheden, som ligger på første sal, består af stort opholdsrum med køkkenhjørne og dobbeltsovesofa samt udgang til udendørs terrasse med havudsigt, soveværelse med dobbeltseng og badeværelse med toilet og bruser. Denne lejlighed har endnu en indgang fra bygningen ved siden af kirken, hvor der er en lille dør, der fører til den øverste etage af Casale Villarena. Vetara og Rotonda ligger ved siden af hinanden.

Toværelseslejlighed La Vetara med 4 sovepladser (med terrasse med havudsigt)

Lejligheden La Vetara er ca. 90 m² og råder over pejs, satellitfjernsyn, radio, DVD-afspiller og aircondition. Lejligheden, som ligger på første sal, består af stort opholdsrum med køkkenhjørne. Fra stuen har man adgang til soveværelse med to enkeltsenge; fra dette værelse er der indgang til badeværelse med toilet og bruser samt endnu et soveværelse med dobbeltseng og eget badeværelse med toilet og bruser. Fra dette værelse er der udgang til udendørs terrasse med bord og stole samt havudsigt. Denne lejlighed har endnu en indgang fra bygningen ved siden af kirken, hvor der er en lille dør, der fører til den øverste etage af Casale Villarena. Vetara og Rotonda ligger ved siden af hinanden.

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Lignende boliger

Terrazza Gerania

Nerano, Campania

Steel House di Zio Cristoforo

Casal Velino, Campania

Villa Franca

Casal Velino, Campania

Anbefalinger til dig

Villa Rizzo - Masseria della Nocciola

San Cipriano Picentino, Campania

Le Villette

Ravello, Campania

Due Relais

Vietri sul Mare, Campania

Nyheder fra In-Italia's
BLOG
Her kan du blive inspireret til din ferie i Italien

Populært i Campania

search map