Feriebolig i Napoli

Terrazzo Ilaria

 
Terrazzo Ilaria er ikke tilgængelig i øjeblikket
Terrazzo Ilaria er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Napoli og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

"Napoli er tusinde farver, Napuli er tusinde angster, Napuli er børnestemmer, som stiger langsommeligt op og du ved at du ikke er alene". Sådan sang en af Napolis kendteste bysbørn, bluesangeren Pino Daniele. Og det er sandt, at du ikke vil være alene i byens gader, eller på dens caféer og spisesteder.

Oplev det lokale miljø

Napoli er en by med mange kontraster, og det er vigtigt at bo i de gode kvarter, specielt om aftenen. Terrazzo Ilaria ligger kort fra Piazza Vanvitelli, hvor du finder caféer og spisesteder med en kontinuerlig strøm af mennesker af alle aldre, der nyder en pause på dagen, og fra gågaden Via Alessandro Scarlatti med dens mange butikker med deres venner og bekendte. Fra opgangen til din lejlighed til Piazza Vanvitelli er der kun 4-5 minutters gang, og du finder flere spisesteder og indkøbsmuligheder langs vejen.

Bo kort fra byens centrum og populære kvarterer

På Piazza Vanvitelli finder du også metroen, således at du nemt kan komme ind til centrum, hovedbanegården og havnen. Der er mange udflugtsmuligheder med offentlig transport ved at sejle ud til øerne Procida, Ischia og Capri, tage toget til Pompei eller Sorrento eller bus til Amalfikysten.
Du kan også vælge at gå op ad bakken - i den anden retning ift. Piazza Vanvitelli finder du kabelvognstationen Morghen, hvorfra du kan køre ned til de populære kvarterer og de monumentale torve i det historiske centrum.

Bo højt over byen

Ejedommen har elevator og portner, der som i de gamle dage bor i stueetagen. Vi anbefaler ikke, at du ankommer i bil til Napoli, da det virkelig er en belastning at være bilist i byens kaotiske trafik, men skulle det ske, kan den parkeres ved ejendommen.

Hvornår på året er det bedst at være i Napoli?

Byens milde vinter gør ophold behagelige i denne gamle hovedstad, hvor Syditaliens konger regerede over deres kongerige frem til Italiens samling i 1861. I Napoli finder du hele året rundt udstillinger, koncerter og aktiviteter. Er der noget, der virkeligt er værd at opleve, så er det opera på Teatro San Carlo, der er kendt for sin perfekte akustik og sit meget entusiastiske publikum. Har du en plan om et længere ophold i en inspirerende italiensk by, så overvej at bo her uden for sommerperioden, for den kan mildest talt være ret varmt i Napoli, hvor du dog sagtens kan stoppe i 4-5 dage og have rigeligt at se til enten inden eller efter en ferie på Amalfikysten, Sorrento eller på øerne i Napoli bugten (Ischia, Capri og Procida).

Lejligheden på Terrazzo Ilaria

Treværelseslejlighed med 3/5 sovepladser samt terrasse (4. sal med elevator)

Lejligheden består af en stor opholdsstue med sofaarrangement samt dobbeltsovesofa, spisekøkken, soveværelse med enkeltseng, soveværelse med dobbeltseng og to badeværelser af hvilket det ene med toilet og bruser og det andet med toilet og karbad. Fra både stuen og køkken er der udgang til terrasse med bord og stole, hvor du kan sidde og nyde Middelhavets milde klima og sol.

 
 
search map