Hotel i Napoli

Stelle Hotel The Businest

 
Stelle Hotel The Businest er ikke tilgængelig i øjeblikket
Stelle Hotel The Businest er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Napoli og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Transportmulighederne er helt optimale

Hvis du har brug for et godt og effektivt hotel med central beliggenhed, er Stelle Hotel The Businest et rigtig godt valg. Det ligger ved siden af hovedbanegården Napoli Centrale, med kort afstand til lufthavnen, så ankommer du sent, eller har du et tidligt tog eller fly, kan du ikke bo mere perfekt. Kommer du i bil tilbyder hotellet garage mod tillæg, så du ikke skal ud og lede efter en parkeringsplads. Tæt på hotellet finder du også metrostationen Garibaldi, og lokaltoget Circumvesuviana, som kører til Sorrento med stop i ex. Pompeji.

Kombiner det praktiske med det behagelige

Umiddelbart kunne det måske lyde som om, at Stelle Hotel The Businest er stort og upersonligt, men det er ikke tilfældet. Der er kun 38 værelser, men da det benyttes af mange forretningsfolk, er der også business- og konferencefaciliteter, men du er naturligvis lige så velkommen som almindelig turist. Foruden den døgnbemandede reception er der lobby, men også en tagterrasse, hvor du kan nyde den gode udsigt mod vulkanen Vesuv. I samme bygning ligger der en kombineret bar, pizzeria og restaurant, som hedder Binario Calmo.

Læs mere om Stelle Hotel The Businest

Værelser med god komfort

Værelserne på Stelle Hotel The Businest er ikke så store, men pænt indrettet i klassisk, men minimalistisk stil og i afstemte farver. Der er aircondition, telefon, satellit TV, værdiboks, minibar, wifi samt bad med toilet, bruser og hårtørrer og værelserne er lydisolerede.

Læs om værelserne på Stelle Hotel The Businest

Skjul teksten
 
 
search map