Anmeldelser af Starhotel Terminus

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Starhotel Terminus

Læs personlige anmeldelser af Starhotel Terminus som ligger i Napoli. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Starhotel Terminus. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Gert og rejsefælle fra Ringkøbing boede på Starhotel Terminus i Napoli fra d. 21. til d. 22. april 2011.

Tak for forespørgslen og tak for denk kvikke og velfungerende hjælp fra jer. Hotel Terminus var bekvemt beliggende i det absolut uskønne Napoli, værelset bekvemt og støjfrit, men derudover er hotellet meget nedslidt.
Fraråd i øvrigt at man selv forsøger sig som billist i Napoli´s centrum, hvor 50% af bilerne efter dansk standard ville blive betragtet som totalt skadede (siger noget om kørekulturen.. eller manglen på samme, eftersom der hersker totalt kaos og anarki).. også på affalds siden. Selv taxi-cahufførerne slår korsets tegn et utal af gange fra centrum til lufthavnen.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode April 2011
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Billeder

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2011
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen
Freddie og kone fra Hvidovre boede på Starhotel Terminus i Napoli fra d. 14. til d. 25. august 2008.

Vores tur til Rom var rigtig god, med et godt hotel, og en fin beliggenhed.
Der foregår jo en masse i denne dejlige by, som vi nu har besøgt to gange.
Napoli var vi ikke begejstrede for. Vi havde bestilt værelse på Villa Rania, men det var desværre under ombygning, så vi fik tilbudt at bo på hotel Terminus. Hotellet vi boede på, (som var udmærket, bortset fra at der ikke var varmt vand i 3 dage), havde ikke den bedste beliggenhed. Det lå på en trafikplads med busser og tog. Var dog ikke generet af støj når man var på værelset. Men der lå fire restauranter på rad og række, hvoraf den bedste af dem holdt ferielukket i en uge af de 11 dage vi boede der. Der lå store bunker affald i gaderne. Hvis man ville se den pænere del af Napoli, så skule man gå i ca. 3/4 time. Der var til gengæld hyggeligere. Vi havde lejet en bil, så vi kørte jo ud fra hotellet stort set hver dag for at opleve noget.
Vi kan godt anbefale Italien, men for os var Napoli ikke hvad vi havde forventet.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode August 2008
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2006
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på norsk. Klik her for at se originalen

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 

Anbefalinger til dig

Due Relais

Vietri sul Mare, Campania

Ristoro del Cavaliere

Piazza al Serchio, Toscana

Residence i Piastroni

Monteverdi Marittimo , Toscana

Populært i Campania

search map