Hotel i Napoli

Starhotel Terminus

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Selvom Starthotel Terminus ikke hører til de mindste, er der en rigtig god of afslappet atmosfære. Hotellet er smukt og klassisk indrettet og du befinder dig blot 5 minutter fra metrostationen Garibaldi. På 10 til 15 minutter er du i byens historiske centrum, og du finder et godt udvalg af både butikker, restauranter og barer i lokalområdet. Det er let at komme til både Amalfikysten og vulkanen Vesuv, og på ca. et kvarter kan du gå til havnen, hvorfra du kan sejle til "Paradisøerne" Capri, Ischia og Procida. Du skal være opmærksom på, at hotellet ligger i et område med meget lokaltrafik.

Hotel til mange formål

Starhotel Terminus tilbyder et godt udvalg af services og faciliteter, både hvis du er forretningsrejsende men også, hvis du kommer til Napoli på en forlænget weekend, eller i en længere periode. På hotellets tag finder du en hyggelig tagterrasse, hvor du kan begynde dagen med en god kop cappuccino, mens du nyder udsigten over byens tage og vulkanen Vesuv. Om eftermiddagen serverer tjeneren gerne en forfriskning og en let snack, men den kan du naturligvis også få i lobby baren. Restaurant Odeon komplimenterer den gode atmosfære og serverer både traditionelle italienske men også lokale napolitanske retter. Hvis du hører til de aktive, er der også et lille fintnesscenter på hotellet. Er du i Napoli på forretningsrejse tilbyder hotellet også møderum og mindre konferenceværelser, og der er naturligvis wi-fi på hele hotellet.

Læs mere om Starhotel Terminus

Rummelige og komfortable værelser

Hotellets 172 værelser er alle indrettet i klassisk stil, med behagelige farver og god komfort. Der er flere forskellige værelseskategorier, og udvalget spænder fra de almindelige Classic værelser på ca. 20 m2 til Suiten på ca. 45. Fra værelserne er der enten udsigt over byen eller den interne gård. Alle værelser har som minimum wi-fi, satellit TV, minibar, værdiboks, aircondition, telefon og badeværelse med toilet, bruser eller badekar samt hårtørrer, og som noget helt særligt er der også en "pude-menu".

Læs om værelserne på Starhotel Terminus

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map