Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Når man rejser til Napoli får man eventyr for alle pengene. Byen ved bugten af samme navn har i århundreder været helt sin egen - en by af arbejdere og indvandrere fra mange folkeslag omkring Middelhavet som er landet i denne naturlige havn, og som i stort omfang lever af og med den store vulkan Vesuv (Monte Vesuvio), som af vulkanologer betragtes som en af de farligste i verden. Den har senest været i udbrud i 1944.

Populære ferieboliger og hoteller i Napoli

Som by er Napoli et fortræffeligt rejsemål, da den er noget mindre turistet end fx. Rom, og den byder på at meget aktivt byliv, særligt om aftenen i sommermånederne, når temperatuen falder, og de meget udadvendte sydlændinge går i byen for at få et sent aftenmåltid. Napoli byder også på verdens ældste operahus, topfodbold på San Paolo og en stor havn, men færgeforbindelse til både Sicilien, Sardinien og sågar til Afrika.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbrien Veneto Kort over Italien

Rejser med In-Italia til Napoli

Den naturlige indgang til storbyen er naturligvis Napoli Lufthavn - officelt Aeroporto Internazionale di Napoli - som ligger lige i udkanten af byen. Man er inde i byen på ganske få minutter uden en lang transfer. Af øvrige lufthavne er de to ved Rom nærmest, og selvom der er over 200km afstand, så sikrer det velfungerende italienske jernbanesystem at man kan komme frem på lige godt en time. Alternativet er naturligvis at leje en bil og selv gøre turen ned langs kysten - fx. med besøg i historiske Anzio undervejs.

Det er også oplagt et benytte et ophold i Napoli til at besøge både vulkanen Vesuv, ruinbyen Herculaneum og udgravningerne i Pompei, samt besøge Sorrento og Amalfikysten. Vi anbefaler derfor altid at man lejer en bil, så man selv kan transportere sig rundt - alternativt kan man benytte den lille jernbane Circumvesuviana, som forbinder hele området omkring Vesuv med skrumlende, men meget autentisk lokaltransport.

Når du skal booke en rejse til Napoli, så husk at du kan finde flybilletter med rutefly og fleksible rejsedatoer, håndplukkede ferieboliger og billige lejebiler direkte her hos In-Italia. Start med at finde din feriebolig - så hjælper vi dig med at finde fly og lejebil, så du er helt klar til en god tur.

Book en lejebil når du rejser til Napoli

Hvis du kun skal besøge Napoli by vil du formentlig helst undgå at leje en bil. Her er nemlig gode muligheder for offentlig transport - også så langt væk som til Pompei og Sorrento. Men hvis du har lyst til at udforske Amalfikystne på egen hånd, anbefaler vi, at man lejer en bil og kører ud i det blå.

Hos In-Italia kan du leje en bil i kortere tid, og til nettets bedste priser. Vælger du at leje bil i hele rejseperioden, kan du få billejen med ind som en del af en pakkerejse, sammen med flybillet og hotel, og dermed være sikret af rejsegarantien - en fordel som du ikke får, når du selv lejer på nettet, eller ved ankomst.

Mere information til din rejse til Napoli

Napoli er hovedstad i Campania-regionen i det sydvestlige Italien. Byen er - med sine ca. en million indbyggere og 4,4 millioner indbyggere i hele det bymæssige opland - den tredjestørste by i Italien, kun overgået af Rom og Milano. På trods af sin beliggenhed i den generelt fattigere del af Italien - og sit stereotype rygte som en fattig og beskidt by styret af mafiaen - er byen blandt de fire byer i Italien med den største økonomi, kun overgået af Milano, Rom og Torino. 

Når det er sagt, er det vigtigt at tilføje, at man som besøgende skal være opmærksom på, hvilke kvarterer man færdes i. Det betyder dog ikke, at du skal lade dig skræmme væk af byen, for den er en storby på godt og ondt og rummer lige dele syditaliensk skønhed og grimhed, orden og kaos.

Til den skønne del af byen hører dens historiske bykerne, som er Europas største historiske bycentrum på hele 1700 hektarer. På grund af sin enestående historiske arv er den blevet erklæret verdensarv af Unesco. Andre seværdigheder inkluderer Museo Archeologico Nazionale, der er byens mest besøgte museum, og Museo e Gallerie Palazzo Reale di Capodimonte, der er et af Italiens største museer og blandt andet byder på en række betydningsfulde værker inden for den italienske malerkunst og romerske skulpturer. Det kan også anbefales at tage til en operaforestilling i Teatro San Carlo, der er ét af de fineste teatre i verden. På Napolis største plads Piazza del Plebiscito kan du opleve den imponerende kirke Basilica di San Francesco di Paolo og kongepaladset Palazzo Reale.

Fra Napoli er der desuden masser af udflugtsmuligheder til andre af Syditaliens største seværdigheder, såsom den berømte vulkan Vesuv, ruinerne i Pompei og Herculanum, øerne Ischia, Capri og Procida, Amalfikysten og den romantiske by Sorrento.

Og så bør du naturligvis drage fordel af den kendsgerning, at pizzaen - i hvert fald i dens moderne udgave - angiveligt blev opfundet i Napoli og at byen derfor byder på et hav af gode pizza-restauranter.

>> Få mere information til en ferie i Napoli her

 
search map