Hotel i Napoli

Ramada by Wyndham Naples

 
Ramada by Wyndham Naples er ikke tilgængelig i øjeblikket
Ramada by Wyndham Naples er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Napoli og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Restaurant og garage

Hotel Ramada by Wyndham Naples er et stor og meget effektivt hotel. Det benyttes ofte kongresser, og har derfor også en del forretningsrejsende. Der er en større reception, hvor du kan få hjælp til stort set alt. Der er en lobby, hvor du kan arbejde eller planlægge dagens gøremål, og der er naturligvis gratis wi-fi på hele hotellet. Kommer du i bil, har hotellet en nærliggende garage med ca. 400 pladser, og som er åben 24 timer i døgnet. Som gæst på hotellet, kan du parkere din bil til en favorabel pris, og det er ikke nødvendigt at bestille plads på forhånd. Er du i Napoli på forretningsrejse, har du måske hverken tid eller lyst til at gå på jagt efter de små hyggelige madhuler i byen. Derfor har hotellet en god restaurant, hvor du kan spise, også til sent på aftenen, hvis du har brug for det. Der er naturligvis også en bar, hvor du kan nyde en godnatdrink efter dagens gøremål.

Gode udflugtsmuligheder

Hvis du har planer om at besøge de gamle romerske ruinbyer Pompeji og Herculanum, er Ramada Naples også et godt valg, for her er du tæt på lokaltoget Circumvesuviana, som forbinder Napoli med Sorrento, og stopper både i Pompeji og Herculanum foruden en masse andre byer. Hotellet ligger også tæt på metroen i Napoli, som let og bekvemt fører dig rundt i den spændende by, som har utrolig mange ting at byde på.

Læs mere om Ramada by Wyndham Naples

Værelser med god komfort

Hvad enten du er i Napoli på forretningsrejse eller som almindelig turist, vil du finde dig godt tilrette på Ramada Naples. Hotellet har i alt 160 værelser som er pænt indrettet med bløde tæpper, behagelige møbler og alle har aircondition, telefon, satellit TV, værdiboks, minibar, wifi samt bad med toilet, bruser eller badekar samt hårtørrer.

Læs om værelserne på Ramada by Wyndham Naples

Skjul teksten
 
 
search map