Hotel i Napoli

Ramada by Wyndham Naples

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Restaurant og garage

Hotel Ramada by Wyndham Naples er et stor og meget effektivt hotel. Det benyttes ofte kongresser, og har derfor også en del forretningsrejsende. Der er en større reception, hvor du kan få hjælp til stort set alt. Der er en lobby, hvor du kan arbejde eller planlægge dagens gøremål, og der er naturligvis gratis wi-fi på hele hotellet. Kommer du i bil, har hotellet en nærliggende garage med ca. 400 pladser, og som er åben 24 timer i døgnet. Som gæst på hotellet, kan du parkere din bil til en favorabel pris, og det er ikke nødvendigt at bestille plads på forhånd. Er du i Napoli på forretningsrejse, har du måske hverken tid eller lyst til at gå på jagt efter de små hyggelige madhuler i byen. Derfor har hotellet en god restaurant, hvor du kan spise, også til sent på aftenen, hvis du har brug for det. Der er naturligvis også en bar, hvor du kan nyde en godnatdrink efter dagens gøremål.

Gode udflugtsmuligheder

Hvis du har planer om at besøge de gamle romerske ruinbyer Pompeji og Herculanum, er Ramada Naples også et godt valg, for her er du tæt på lokaltoget Circumvesuviana, som forbinder Napoli med Sorrento, og stopper både i Pompeji og Herculanum foruden en masse andre byer. Hotellet ligger også tæt på metroen i Napoli, som let og bekvemt fører dig rundt i den spændende by, som har utrolig mange ting at byde på.

Læs mere om Ramada by Wyndham Naples

Værelser med god komfort

Hvad enten du er i Napoli på forretningsrejse eller som almindelig turist, vil du finde dig godt tilrette på Ramada Naples. Hotellet har i alt 160 værelser som er pænt indrettet med bløde tæpper, behagelige møbler og alle har aircondition, telefon, satellit TV, værdiboks, minibar, wifi samt bad med toilet, bruser eller badekar samt hårtørrer.

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Lignende boliger

B&B Donna Regina

Napoli, Campania

Starhotel Terminus

Napoli, Campania

Nyheder fra In-Italia's
BLOG
Her kan du blive inspireret til din ferie i Italien

Populært i Campania

Hotel Scapolatiello

Cava de' Tirreni

Hotel Florida

Sorrento

Lubra Casa Relax

Massa Lubrense

search map