Hotel i Napoli

Hotel Principe Napolit'amo

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Historiens vingesus

Når du flytter ind på Hotel Principe Napolit'amo, bor du midt i Napolis mangfoldige historie. Navnet på Via Toledo, som i dag er byens shoppinggade nr. 1 refererer naturligvis til perioden med de spanske konger, og selve paladset du bor i, tilhørte Prins Tocco af Montemilletto. Du bor et stenkast fra kongeslottet, operaen, men også tæt på det arkæologiske museum og alle byens andre seværdigheder. Den fine havnepromenade ligger også kun få minutters gang fra dit hotel, og så er der også let adgang til de mange færger, som bl.a. sejler til øerne Capri, Procida og Ischia.

Nyt og gammelt mødes

Hotellet er et godt mix af nyt og gammelt og ”blomsten i knaphullet” er den imponerende sal Salone dei Principi, som benyttes til konferencer og private arrangementer. Ellers har hotellet elevator, wifi, bar, en lille reception hvor personalet gerne giver gode råd om oplevelser i byen. Opholdet er uden morgenmad, men der er et godt udvalg af gode caféer i området, bl.a. ligger den verdensberømte Café Gambrinus i behagelig gåafstand.

Læs mere om Hotel Principe Napolit'amo

Prinsessen på ærten

Vi tør ikke garantere at du kommer til at sove på 20 edderdunsdyner ligesom Prinsessen på ærten, men mindre kan nok også gøre det. Hotellet har i alt 19 værelser, som er holdt enten i gammel eller meget moderne stil. Alle værelser har satellit TV, minibar, aircondition, wifi samt bad med toilet, bruser og hårtørrer.

Læs om værelserne på Hotel Principe Napolit'amo

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map