Hotel i Napoli

Palazzo Turchini

Palazzo Turchini Palazzo Turchini Palazzo Turchini Palazzo Turchini Palazzo Turchini
 
Palazzo Turchini er ikke tilgængelig i øjeblikket
Palazzo Turchini er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Napoli og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Bo i historiske omgivelser

Hotellet Palazzo Turchinis historie strækker sig tilbage til år 2004 og hotellet blev moderniseret i 2010. Bygningens historie går til gengæld helt tilbage til det 16. århundrede, hvor den fungerede som Napolis musikkonservatorium. Den uniform som de studerende skulle bære var i farven turkis, deraf navnet Turchini.

Her er du tæt på det hele

Hotellet har kun 27 værelser, og den super centrale beliggenhed gør det til et godt valg, hvis du vil udforske det centrale Napoli. Det tager kun 10 minutter at gå til Castel Nuovo, Teatro di San Carlo og Galleria Umberto. Havnen Molo Beverello og kongeslottet ligger også inden for et kvarters gang, og det samme gælder shoppinggaden Via Toledo og det berømte konditori Gambrinus. Det berømte arkæologiske museum med de mange skatte fra Pompeji ligger ca. 1½ kilometer fra hotellet, men her kan du også vælge at tage metroen, for den ligger blot et stankast fra hotellet.

Læs mere om Palazzo Turchini

Nyd udsigten på tagterrassen

Palazzo Turchini har et begrænset udvalg af faciliteter, men der er både reception, lounge, morgenmadsrestaurant og bar. Hotellets topattraktion er tagterrassen, hvor der også er servering, og her kan du nyde luften og udsigten over Napolis travle gader. Du kan vælge ophold med eller uden morgenmad, som består af en god traditionel italiensk morgenmadsbuffet. Der er gratis trådløs internetadgang på fællesområderne og en gratis 24 timers reception, så sen ankomst er altså også mulig.

Klassisk indrettede værelser

Hotellet har kun 27 værelser i forskellige størrelser og kategorier, som alle er pænt indrettet. Stilen er klassisk og værelserne har som minimum wi-fi, minibar, værdiboks, satellit TV, aircondition samt badeværelse med toilet, badekar eller bruser og hårtørrer.

Læs om værelserne på Palazzo Turchini

Skjul teksten
 
 
search map