Hotel i Napoli

Miglio d'Oro Park Hotel

 
Miglio d'Oro Park Hotel er ikke tilgængelig i øjeblikket
Miglio d'Oro Park Hotel er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Napoli og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Historiens vingesus

Paladset, som oprindeligt hed Villa Aprile, er opført samtidig med flere andre af Napolis berømte bygningsværker. Bl.a. operaen San Carlo og kongeslottet Palazzo Reale, som dengang var bolig for kongen af De to Sicilier, og dermed også hovedsæde for kongeriget af samme navn.

Arkæologi i verdensklasse

Beliggenheden i Herculanum er noget helt særligt, for byen er i sagens natur kendt som hjemsted for den gamle romerske by, som begravet sammen med nabobyen Pompeji under Vesuvs altødelæggende udbrud i år 79 e.Kr. Ja faktisk er der ikke mere end et par hundrede meter, til de arkæologiske udgravninger, som hvert år besøges af tusindvis af historiske interesserede fra hele verden. Tæt på hotellet finder du også det forhodsvis nye museum MAV, som er et virtuelt arkæologisk museum. Hvis du vil besøge det arkæologiske museum i Napoli eller ruinbyen Pompeji, er det nemmeste at tage lokaltoget Circumvesuviana, og de nærmeste stationer hedder Ercolano Scavi og Miglio d'Oro, altså det samme som hotellet, og gåturen er på ca. 10 minutter. 

En enestående grøn park med pool

På trods af beliggenheden i et af Italiens tættest bebyggede områder, er det lykkedes ejerne at bevare den gamle herskabelige park, som hører til hotellet. Den er på hele 25.000 m2, og foruden det grønne haveanlæg med skyggefulde træer, springvand og marmorstatuer, hvor du kan gå en romantisk tur, er der også blevet plads til en swimmingpool. Her kan du slappe af på en af de behagelige solsenge med en kølig forfriskning, hvis ikke du foretrækker at tage på udflugt i lokalområdet. Hotellet tilbyder flere forskellige faciliteter, bl.a. en loungebar, en pianobar og flere restauranter, som bl.a. benyttes til banketter og private fester som bryllup m.m. Ankommer du i bil, er det heller ikke noget problem.

Læs mere om Miglio d'Oro Park Hotel

Værelserne på Miglio d'Oro

Hotellet rummer i dag 48 værelser og suiter i forskellige størrelser og kategorier. Værelserne hvoraf mange er indrettet i de gamle herskabelige sale, er møbleret i klassisk stil kombineret med moderne design, og lever naturligvis op til nutidens krav om faciliteter, som inkluderer aircondition, satellit TV, minibar, værdiboks samt badeværelse med bruser/badekar og hårtørrer.

Læs om værelserne på Miglio d'Oro Park Hotel

Skjul teksten
 
 
search map