Anmeldelser af Hotel Villa Ranieri

 
Hotel Villa Ranieri er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel Villa Ranieri er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Napoli og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Hotel Villa Ranieri

Læs personlige anmeldelser af Hotel Villa Ranieri som ligger i Napoli. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Hotel Villa Ranieri. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Helle og mand fra Lejre boede på Hotel Villa Ranieri i Napoli fra d. 5. til d. 9. juli 2010.

Hotel Villa Rainieri, Napoli: Flot stilfuld 1700talsvilla, der ligger fredeligt trods omgivet af halvhøje boligbebyggelser. Lille delvist åben men GOD købmand lige ved siden af (han gemmer den friske mozzarellaost UNDER disken, da osten overraskende nok ikke skal opbevares på køl). Der er en dejlig have med gamle træer til villaen. Flere af værelserne har direkte udgang til den. Vær opmærksom på, at der er et par km til centrum fra hotellet og trods livlig trafik ikke mange spise-/indkøbsmuligheder. Napoli er smuk, slidt, beskidt og hektisk. Den er bedst, når det blæser lidt, men her er MASSER at se på. Husk selvtilliden i trafikken! Udflugt: Har I bil, så prøv en tur i det flade okse-land nord for Napoli eller i det skønne bagland øst for Napoli op omkring Casertaslottet og videre sydover. Stopper man bilen, høres kun gedernes klokker.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2010
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2010
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen
Erik og familie fra København boede på Hotel Villa Ranieri i Napoli fra d. 2. til d. 4. april 2009.

Super - bonus i capodimonte er parken hvor man kan løbe lidt eller trække frisk luft hvilket ellers er en mangelvare i napoli.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode April 2009
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Oktober 2008
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map