Hotel i Napoli

Hotel Villa Ranieri

 
Hotel Villa Ranieri er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel Villa Ranieri er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Napoli og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Hotel Villa Ranieri er et af de hyggeligste og mest specielle hoteller i centrum af Napoli. Det er indrettet i en villa fra 1700-tallet, og ligger tæt på de berømte museer Capodimonte og det arkæologiske museum.

I realiteten føler man sig ikke som gæst på et hotel, men nærmere som gæst hos en privat familie - som tilfældigvis også har en stor privat park med palmer og eksotiske planter, som står til gæsternes rådighed. Kommer man med bil, kan den parkeres lige uden for døren, og lufthavnen ligger blot ca. 10-15 minutters kørsel derfra.

Læs mere om Hotel Villa Ranieri

Når man kommer ned ad den store gennemkørselsgade Corso Amedeo di Savoia, er det næsten umuligt at forestille sig, at Hotel Villa Ranieri, ligger i én af de små sidegader. Villaen er omgivet af beboelsesejendomme, men på trods af, at man befinder sig i hjertet af en af Italiens absolut største byer, hersker der en særlig fred og ro, lige så snart man træder ind ad døren – og man befinder sig i en anden verden.

Villaen har fungeret som hotel siden 2003 og anvendes også til mindre konferencer og særlige begivenheder som bryllupper og festmiddage.

I stueetagen finder man reception, bar, opholdsstuer, konferencelokaler, morgenmadsrestaurant, overdækket terrasse samt den store have. Om aftenen er det muligt at nyde et veltillavet måltid i hotellets nye restaurant Hermitage. Alle de fælles opholdsrum, er meget smagfuldt indrettet, lige som resten af hotellet og der hænger mange spændende historiske malerier på væggene.

Hotellet har kun 14 værelser, som alle er meget smagfuldt indrettet med flere antikke møbler. De har telefon, satellit-tv, internetadgang, minibar, værdiboks og klimaanlæg. Værelserne har bad med brus eller badekar og føntørrer.

Skjul teksten
 
 
search map