Anmeldelser af Hotel San Giorgio

 
Hotel San Giorgio er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel San Giorgio er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Napoli og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Hotel San Giorgio

Læs personlige anmeldelser af Hotel San Giorgio som ligger i Napoli. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Hotel San Giorgio. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Hanne og Hardy fra Hvidovre boede på Hotel San Giorgio i Napoli fra d. 22. til d. 28. oktober 2007.

Turen gik fint. Det var en god idé med at flyve til Rom og derefter tog til Napoli. Der var desværre strejke hos flyvelederne d. 22/10, så vi fik hele dagen til at gå med at rejse, men klarede lige at være i Napoli inden kl. 22:00.
Hotellet var udmærket til prisen. Mogenmad og rengøring fin. Området er lidt utrygt. Der var mange hjemløse, der hang på hjørnerne, men ellers flinke mennesker.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Oktober 2007
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map