Hotel i Napoli

Hotel San Francesco al Monte

Hotellets udsigt ud over Napoli, Vesuv og Napolibugten Superior
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Al den herlighed kan nydes både fra værelserne, restauranten, solterrasserne og ikke at forglemme, fra poolen. Dette 1600-tals kloster emmer af historie. Napoli centrum ligger bogstavelig talt for dine fødder med blot ca. 500 m til handelsgaden via Toledo (ad trapper/vej til fods eller med kabelbane). Du har altså alle herlighederne inden for rækkevidde.

Napolis smørhul

Hotel San Francesco al Monte har en helt enestående beliggenhed i Napolis pænere beboelseskvarter Vomero, som ligger hævet over millionbyen. Barbanti-munkene på dette forhenværende kloster var så forudseende at sikre, at lokalplanen tog højde for, at der ikke måtte bygges foran klostret, så udsigten er værd er køre langt efter. Hvis du ikke har lyst til at bevæge sig ned til centrum, finder du i Vomero både supermarked og spisesteder inden for ca. 400 m. Parkering finder du i et p-hus ca. 500 m væk efter aftale med hotellet. Det anbefales dog at ankomme med offentlig transport, som er nemt og bekvemt fra både lufthavn og hovedbanegård.

Læs mere om Hotel San Francesco al Monte

Restaurant Terrazza dei Barbanti

I hotellets restaurant kan du vælge at spise enten indendøre eller udenfor, når vejret tillader det. Fra morgenstunden serveres morgenmaden (som buffet) med udsigt over by og hav - og om aftenen ændrer scenen sig fuldstændig til et romantisk lyshav nede fra Napolis gader og stræder. Køkkenet er primært lokalt og baseret på både kød- og fiskeretter. Restauranten ligger på 4. sal og er åben for både hotellets gæster og for gæster udefra, og den er åben til både frokost og aften. Spørg evt. i receptionen. På hotellet er der også to elevatorer, et sindrigt system af gange og en indbydende lounge.

Swimmingpool og panoramiske solterrasser

Oppe på 7. sal ligger hotellets swimmingpool, som ikke er særlig stor men stor nok til en dukkert og solbadning. Der er desuden en grotte med jacuzzi i forlængelsen af swimmingpoolen. Her finder man også mange små ugenerede kroge, enorme solterrasser med liggestole, bruser og toilet.

Pæne værelser med god komfort

De fleste af hotellets værelser, som findes i flere forskellige kategorier, vender ud mod Napoli og havet. Værelserne som er indrettet i de gamle munkeceller er alle pænt og klassisk indrettet, og der er ikke to der ligner hinanden. Alle værelser har som minimum aircondition, telefon, satellit TV, minibar, værdiboks og badeværelse med toilet, bruser eller badekar og hårtørrer.

Læs om værelserne på Hotel San Francesco al Monte

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Gæstebedømmelser af Hotel San Francesco al Monte

Læs personlige anmeldelser af Hotel San Francesco al Monte som ligger i Napoli. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Hotel San Francesco al Monte. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 7 anmeldelser fra Hotel San Francesco al Monte

Bedømmelse af Hotel San Francesco al Monte

Kunne ike finde den kabelbane som stod i beskrivelsen til hotellet.
Det viste sig at være en indvendig kabelbane og ikke en udvendig som vi kiggede efter :))
Svømmebassinet var lukket ned fra d 15 september så det fik vi ikke glæde af , så ellers lækkert ud.
Kunne ikke komme op på tagterassen da den var lukket til bryllup :((

Ellers et lækkert hotel med en fantastisk udsigt over Napoli og Vesue .

Læs mere

Bedømmelse af Hotel San Francesco al Monte

Læs mere

Fantastisk udsigt!

Dejligt sted - et gammelt kloster omdannet til hotel med små snørklede gange og store flotte sale. Alt bevaret i original stil. WiFi'en var da også sløv til tider, måske grundet de gamle tykke mure. Værelset var lidt småt, men meget hyggeligt, og med et pænt badeværelse. Morgenmaden var skuffende, prisen taget i betragtning og der savnes tiltag af sundere karakter. Hotellets personale var ikke alle lige gode til engelsk, hvilket desværre gav lidt udfordringer - det bør måske vægtes på et hotel i den prisklasse.

Læs mere

Beliggenhed,beliggenhed,beliggenhed

Uanset om man ligger i sin seng eller står i badet kan man se Vesuv og Napolibugten og fra hotellets tagterrasse er udsigten den samme. Det er der også fra hotellets dejlige restaurant, hvor vi fik lækker mad og god betjening.
Receptionen var meget hjælpsomme og imødekommende.
Spændende hotel, gammelt munkekloster.

Læs mere

dejlig udsigt

Vi havde booket en uge på hotel San Francesco al Monte. Lækkert hotel med fint mindre pool-område. God aftenrestaurant og venligt personale.

Vi kunne sagtens være 4 personer i dobb. værelse.

Læs mere

Fint hotel med lækker morgenmad.

Læs mere
 
search map