Hotel i Napoli

Hotel San Francesco al Monte

Hotellets udsigt ud over Napoli, Vesuv og Napolibugten Superior
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Al den herlighed kan nydes både fra værelserne, restauranten, solterrasserne og ikke at forglemme, fra poolen. Dette 1600-tals kloster emmer af historie. Napoli centrum ligger bogstavelig talt for dine fødder med blot ca. 500 m til handelsgaden via Toledo (ad trapper/vej til fods eller med kabelbane). Du har altså alle herlighederne inden for rækkevidde.

Napolis smørhul

Hotel San Francesco al Monte har en helt enestående beliggenhed i Napolis pænere beboelseskvarter Vomero, som ligger hævet over millionbyen. Barbanti-munkene på dette forhenværende kloster var så forudseende at sikre, at lokalplanen tog højde for, at der ikke måtte bygges foran klostret, så udsigten er værd er køre langt efter. Hvis du ikke har lyst til at bevæge sig ned til centrum, finder du i Vomero både supermarked og spisesteder inden for ca. 400 m. Parkering finder du i et p-hus ca. 500 m væk efter aftale med hotellet. Det anbefales dog at ankomme med offentlig transport, som er nemt og bekvemt fra både lufthavn og hovedbanegård.

Læs mere om Hotel San Francesco al Monte

Restaurant Terrazza dei Barbanti

I hotellets restaurant kan du vælge at spise enten indendøre eller udenfor, når vejret tillader det. Fra morgenstunden serveres morgenmaden (som buffet) med udsigt over by og hav - og om aftenen ændrer scenen sig fuldstændig til et romantisk lyshav nede fra Napolis gader og stræder. Køkkenet er primært lokalt og baseret på både kød- og fiskeretter. Restauranten ligger på 4. sal og er åben for både hotellets gæster og for gæster udefra, og den er åben til både frokost og aften. Spørg evt. i receptionen. På hotellet er der også to elevatorer, et sindrigt system af gange og en indbydende lounge.

Swimmingpool og panoramiske solterrasser

Oppe på 7. sal ligger hotellets swimmingpool, som ikke er særlig stor men stor nok til en dukkert og solbadning. Der er desuden en grotte med jacuzzi i forlængelsen af swimmingpoolen. Her finder man også mange små ugenerede kroge, enorme solterrasser med liggestole, bruser og toilet.

Pæne værelser med god komfort

De fleste af hotellets værelser, som findes i flere forskellige kategorier, vender ud mod Napoli og havet. Værelserne som er indrettet i de gamle munkeceller er alle pænt og klassisk indrettet, og der er ikke to der ligner hinanden. Alle værelser har som minimum aircondition, telefon, satellit TV, minibar, værdiboks og badeværelse med toilet, bruser eller badekar og hårtørrer.

Læs om værelserne på Hotel San Francesco al Monte

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map