Hotel i Napoli

Hotel San Francesco al Monte

Pris fra pr. pers.
Junior Suite Superior Hotellets udsigt ud over Napoli, Vesuv og Napolibugten
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Al den herlighed kan nydes både fra værelserne, restauranten, solterrasserne og, ikke at forglemme, fra poolen. Dette 1600-tals kloster emmer af historie. Napoli centrum ligger bogstavelig talt for ens fødder med blot ca. 500 m til handelsgaden via Toledo (ad trapper/vej til fods eller med kabelbane). Du har altså alle herlighederne inden for rækkevidde.

Napolis smørhul

Hotel San Francesco al Monte har en helt enestående beliggenhed i Napolis pænere beboelseskvarter Vomero, som ligger hævet over millionbyen. Barbanti-munkene på dette forhenværende kloster var så forudseende at sikre, at lokalplanen tog højde for, at der ikke måtte bygges foran klostret, så udsigten er værd er køre langt efter. Hvis man ikke har lyst til at bevæge sig ned til centrum, finder man i Vomero både supermarked og spisesteder inden for ca. 400 m. Parkering finder man i et p-hus ca. 500 m væk efter aftale med hotellet. Det anbefales dog at ankomme med offentlig transport, som er nemt og bekvemt fra både lufthavn og hovedbanegård.

Læs mere om Hotel San Francesco al Monte

Restaurant Terrazza dei Barbanti

I hotellets restaurant kan man spise enten indendøre eller udenfor, når vejret tillader det. Fra morgenstunden serveres morgenmaden (som buffet) med udsigt over by og hav - og om aftenen ændrer scenariet sig fuldstændigt til et romantisk lyshav nede fra Napolis gader og stræder. Køkkenet er primært lokalt og baseret på både kød- og fiskeretter. Restauranten ligger på 4. sal og er åben for både hotellets gæster og for udefrakommende næsten hver dag til både frokost og aften. Spørg evt. i receptionen. På hotellet er der også to elevatorer, et sindrigt system af gange og en indbydende lounge.

Swimmingpool og panoramiske solterrasser

Oppe på 7. sal ligger hotellets swimmingpool, som ikke er særlig stor men stor nok til en dukkert og solbadning. Der er desuden en grotte med jacuzzi i forlængelsen af swimmingpoolen. Her finder man også mange små ugenerede kroge, enorme solterrasser med liggestole, bruser og toilet.

Læs om værelserne på Hotel San Francesco al Monte

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Kun billeje
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Lignende boliger

Hotel Marina Riviera

Amalfi, Campania

Hotel Cristina

Sant' Agnello, Campania

Hotel Villa Franca

Positano, Campania

Anbefalinger til dig

B&B Donna Regina

Napoli, Campania

Hotel Villa Scapone

Mattinata, Apulien

La Foresteria di San Leo

Trivigno, Basilicata

Populært i Campania

search map