Hotel i Napoli

Hotel Royal Continental

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

God beliggenhed og meget at gøre

Med i alt 397 værelser er Hotel Royal Continental et af de større hoteller i In-Italias program. Det ligger perfekt midt på havnepromenaden og med en fantastisk udsigt mod havet og Castel dell'Ovo. Langs promenaden og i lokalområdet finder du restauranter og barer, som serverer typiske napolitanske retter. Beliggenheden er ideel til at udforske byen.

Mange af Napolis største seværdigheder ligger i gåafstand fra hotellet. Bl.a. Piazza del Plebiscito, den berømte opera San Carlo, kongeslottet men også Calleria Umberto, som er det berømte indkøbs-galleri fra slutningen af 1800-tallet, hvor du bl.a. finder et godt udvalg af modebutikker. I samme område ligger den berømte Café Gambrinus men også indkøbsgaden Via Toledo. Et kvarters gang fra hotellet finder du de mange både som hver dag forbinder Napoli med øerne Capri, Ischia og Procida, - men også med byen Sorrento.

Forkæl dig selv på tagterrassen

Tilbage til hotellet, hvor service og faciliteter hører til de bedre i Napoli. På tagterrassen finder du hotellets største plus, nemlig den udendørs pool med en fantastisk udsigt over Napolibugten men også selve byen og vulkanen Vesuv. Her kan du nyde livet på en solseng med en god bog, hvis du har brug for en pause fra byens pulserende liv. Naturligvis er der også en pool-bar, som serverer forfriskninger og snacks. Hotellet har også en restaurant, som serverer både lokale og internationale retter. Om sommeren er der mulighed for at spise morgenmad på tagterrassen, så du kan starte dagen med havudsigt og en god cappuccino. Morgenmadsbuffeten indeholder et godt udvalg af produkter. I lounge-området er der også en bar, hvor du kan få forfriskninger og snack i løbet af dagen.

Hvis du er på forretningsrejse, er du også i gode hænder, for hotellet tilbyder naturligvis alle de services du måtte have brug for, inkl. møderum og konference-faciliteter. Der er gratis wi-fi på hele hotellet. Hvis du hører til de aktive, er der et lille fitness-rum, og du har også mulighed for at bestille massage og andre behandlinger. Receptionen hjælper gerne med de forskellige ønsker du måtte have, så dit ophold bliver så behageligt som overhovedet muligt og det gælder naturligvis også, hvis du har brug for hjælp til at planlægge dine dage i selve Napoli. Der er også mulighed for at leje cykel, men vi vil dog gøre opmærksom på, at trafikken i Napoli nok vil være lidt ud over det sædvanlige for de fleste cyklister.

Læs mere om Hotel Royal Continental

Klassiske og moderne værelser

Hotellet har knapt 400 værelser i forskellige kategorier, og som alle er indrettet i klassisk eller mere moderne stil. Nogle af værelserne har balkon med udsigt over Napolibugten, mens andre har udsigt mod byen eller en intern gård. Alle værelser har aircondition, satellit TV, wi-fi, værdiboks, minibar, telefon og badeværelse med toilet, bruser og hårtørrer.

Læs om værelserne på Hotel Royal Continental

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Gæstebedømmelser af Hotel Royal Continental

Læs personlige anmeldelser af Hotel Royal Continental som ligger i Napoli. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Hotel Royal Continental . Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 2 anmeldelser fra Hotel Royal Continental

Dejligt hotel med meget fin beliggenhed i forhold til den gamle bydel og havet.

Læs mere

Bedømmelse af Hotel Royal Continental

Læs mere
 
search map