Anmeldelser af Hotel Il Convento

Terrassen til en af Junior Suite Romantica
 
Hotel Il Convento er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel Il Convento er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Napoli og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Hotel Il Convento

Læs personlige anmeldelser af Hotel Il Convento som ligger i Napoli. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Hotel Il Convento. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Indbegrebet af Napoli

Hvis man skal opleve Italien og italienerne, skal man naturligvis bo midt blandt dem. Il Convento midt i det spanske kvarter med gestikulerende lokale, vasketøj over gaden, religiøse processioner fra den lokale kirke, Vespaerne i slalom gennem de snævre gader og mange små lokale restauranter stort set kun med italienere. Det er sagen!
Glimrende hotelstandard i den gamle stil med meget venligt personale.

Anbefaling til kommende gæster

Rejs som os tidligt ellers sent uden for sæsonen. Der var meget få ikke-italienske turister!

Hotel Il Convento
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Hotel Il Convento
Dobbeltværelse
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang/Wi-Fi
 

Billeder

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Marts 2016
Antal rejsende 2 voksne
Navn

En perle midt i alt det hele

Hotellet ligger bare perfekt midt i alt det man gerne vil se. Man kan gå nærmest til det hele - vi brugte i hvert fald kun metro, funiculare og bus meget lidt. Alt fungerer på hotelværelset og hotellet som sådan. Der er elkedel, minibar (med gadepriser !!), sikkerhedsboks og hårtørrer - og badekar til de ømme kroppe og fødder efter de lange vandringer i byen. Morgenmaden leveres på værelset, hvis man ønsker dette - men ellers er der ok morgenmad i lokalerne på 1 sal. Dejligt badeværelse med masser af vand i hanerne, og vi nød den skønne ugenerte terrasse, hvor gadelarmen nærmest ikke når op. Der er stille om natten og man kan trygt lade døren stå åben.

Anbefaling til kommende gæster

Tag limosineservice fra lufthavnen - t/r 71 euro, der er godt givet ud. Der er langt at gå fra Teatro San Carlo med en kuffert, da det er midt i et folkerigt strøg, og det går opad i de små gader, hvor man let kan miste overblikket til at begynde med - hotellet er dog anmærket med opgang fra Via Toledo og har stort skilt i selve gaden.
God ide at købe bykort inden ankomst og orientere sig (Hotellets kort er ikke særlig godt men godt at have i lommen - turistkontorets gratis kort er ok, hvis man ikke har skaffet et forud) (og evt. også Artecarte på nettet, da der er mange penge at spare på transport og indgang til museer - 21 Euro på 3 dages kort er hurtigt tjent ind, da billet til Metro/bus koster 1,50 og indgang til arkæologisk museum er 13 Euro)- Napoli er en stor by, og det betaler sig at planlægge sine seværdigheder. Tag funicularen opad og spar benene (den ligger lidt skjult tilbage i gadebilledet på Via Toledo mellem hotellet og Teatro San Carlo)
Vores største oplevelser var Capella San Severo og udsigten fra klosteret San martino certosa.
Og kan man lide julekrybber, er Napoli et paradis. Men ellers er folkelivet og hele gade"teatret" bare fantastisk. Nærmest alle restauranter og butikker tager kreditkort, så der er ingen grund til at gå rundt med mange kontanter og være bange for at blive bestjålet. Vi oplevede ikke Napoli som mere beskidt end fx. Rom og heller ikke mere usikker. Man skal dog tænke sig om mht at lynlåse sin taske mv. som det anbefales i store byer generelt og nok ikke udstille sin velstand. Der er gode og billige restauranter overalt og ikke mindst tæt på hotellet i de små gader (og naturligvis også turistfælder hvor man betaler forholdsvis for meget - men dårlig mad fik vi ingensteder)
Se vores restaurantanbefalinger mv. på tripadvisor Bente N http://www.tripadvisor.dk/members/BenteN7

Hotel Il Convento
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Hotel Il Convento
Junior Suite Romantica med terrasse
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang/Wi-Fi
 

Billeder

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Oktober 2015
Antal rejsende 2 voksne
Navn

God Italiensk stemning

Dejligt hotel med venlige og hjælpsomme receptionister , rigtig Italiensk stemning i de små gader, absolut et sted vi gerne kommer igen

Anbefaling til kommende gæster

Forsinket bagage bliver ikke som lovet fra lufthavnen sendt til dit hotel, men opbevares i lukket rum indtil du selv henvender dig igen.??

Hotel Il Convento
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Hotel Il Convento
Familieværelse til 4 personer
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang/Wi-Fi
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2015
Antal rejsende 4 voksne
Navn

Super hotel

Lækkert hotel, meget bedre end forventet, søde ansatte

Hotel Il Convento
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang/Wi-Fi
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2013
Antal rejsende 2 voksne, 3 børn
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map