Hotel i Napoli

Hotel Il Convento

Terrassen til en af Junior Suite Romantica
 
Hotel Il Convento er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel Il Convento er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Napoli og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

I dette område finder du det livligste, farverigeste, mest autentiske, mest tætpakkede og mest folkelige Napoli. Det ægte Napoli venter på dig.

Centralt midt i vasketøjs-Napoli

Det er nemt at ankomme til Hotel Il Convento. Fra lufthavnen går der nemlig en bus direkte til Teatro San Carlo, hvorfra der blot er ca. 500 m til hotellet. Kommer man i bil, kan man godt køre helt hen til hotellet for at læsse af, og så parkere i et nærliggende parkeringshus med rabataftale (prisen afhænger af bilens størrelse).

Læs mere om Hotel Il Convento

Historisk ude og historisk inde

Bygningen, som hotellet ligger i, er fra 1600-tallet ligesom hele Det Spanske Kvarter. Selve hotellet er fra år 2001 og drives af Maria Chiara, der har en stor forkærlighed for antikviteter - hvilket kommer tydeligt til udtryk, når man bevæger sig rundt på hotellet.

Hotelfaciliteterne

Når man træder ind ad den historiske hoveddør, så kommer man direkte ind i receptionen og videre ind til en lille krog, hvor man finder hotellets bar. Oppe på 1. sal er der to stemningsfulde morgenmadssale med mange historiefortællende antikviteter. Her serveres morgenmaden som buffet for hotellets gæster. Der er i øvrigt elevator og gratis wifi i hele bygningen (både fællesområder og værelserne).

Læs om værelserne på Hotel Il Convento

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Hotel Il Convento

Læs personlige anmeldelser af Hotel Il Convento som ligger i Napoli. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Hotel Il Convento. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 4 anmeldelser fra Hotel Il Convento

Indbegrebet af Napoli

Hvis man skal opleve Italien og italienerne, skal man naturligvis bo midt blandt dem. Il Convento midt i det spanske kvarter med gestikulerende lokale, vasketøj over gaden, religiøse processioner fra den lokale kirke, Vespaerne i slalom gennem de snævre gader og mange små lokale restauranter stort set kun med italienere. Det er sagen!
Glimrende hotelstandard i den gamle stil med meget venligt personale.

Læs mere

En perle midt i alt det hele

Hotellet ligger bare perfekt midt i alt det man gerne vil se. Man kan gå nærmest til det hele - vi brugte i hvert fald kun metro, funiculare og bus meget lidt. Alt fungerer på hotelværelset og hotellet som sådan. Der er elkedel, minibar (med gadepriser !!), sikkerhedsboks og hårtørrer - og badekar til de ømme kroppe og fødder efter de lange vandringer i byen. Morgenmaden leveres på værelset, hvis man ønsker dette - men ellers er der ok morgenmad i lokalerne på 1 sal. Dejligt badeværelse med masser af vand i hanerne, og vi nød den skønne ugenerte terrasse, hvor gadelarmen nærmest ikke når op. Der er stille om natten og man kan trygt lade døren stå åben.

Læs mere

God Italiensk stemning

Dejligt hotel med venlige og hjælpsomme receptionister , rigtig Italiensk stemning i de små gader, absolut et sted vi gerne kommer igen

Læs mere

Super hotel

Lækkert hotel, meget bedre end forventet, søde ansatte

Læs mere
 
search map