Hotel i Napoli

Hotel Il Convento

Pris fra pr. pers.
Terrassen til en af Junior Suite Romantica
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

I dette område finder du det livligste, farverigeste, mest autentiske, mest tætpakkede og mest folkelige Napoli. Det ægte Napoli venter på dig.

Centralt midt i vasketøjs-Napoli

Det er nemt at ankomme til Hotel Il Convento. Fra lufthavnen går der nemlig en bus direkte til Teatro San Carlo, hvorfra der blot er ca. 500 m til hotellet. Kommer man i bil, kan man godt køre helt hen til hotellet for at læsse af, og så parkere i et nærliggende parkeringshus med rabataftale (prisen afhænger af bilens størrelse).

Historisk ude og historisk inde

Bygningen, som hotellet ligger i, er fra 1600-tallet ligesom hele Det Spanske Kvarter. Selve hotellet er fra år 2001 og drives af Maria Chiara, der har en stor forkærlighed for antikviteter - hvilket kommer tydeligt til udtryk, når man bevæger sig rundt på hotellet.

Hotelfaciliteterne

Når man træder ind ad den historiske hoveddør, så kommer man direkte ind i receptionen og videre ind til en lille krog, hvor man finder hotellets bar. Oppe på 1. sal er der to stemningsfulde morgenmadssale med mange historiefortællende antikviteter. Her serveres morgenmaden som buffet for hotellets gæster. Der er i øvrigt elevator og gratis wifi i hele bygningen (både fællesområder og værelserne).

Læs om værelserne på Hotel Il Convento

 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
Fly + ophold
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn
 

Lignende boliger

Hotel Royal Prisco

Positano, Campania

Hotel Il Gabbiano

Positano, Campania

Appartamenti Grandi al Due Relais

Vietri sul Mare, Campania

Anbefalinger til dig

Palazzo Vingius

Minori, Campania

Hotel Marina Riviera

Amalfi, Campania

Residence Villa Casale

Ravello, Campania

Populært i Campania

search map