Anmeldelser af Hotel Art Resort Galleria Umberto

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Hotel Art Resort Galleria Umberto

Læs personlige anmeldelser af Hotel Art Resort Galleria Umberto som ligger i Napoli. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Hotel Art Resort Galleria Umberto. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

ferie i central Napoli

et ophold her er en oplevelse
At bo i central Napoli tæt på alt, og trække sig tilbage på et hotel i smukke autentiske napolitanske omgivelser ------------det duer !!!

Napoli som feriedestination

Hotel Art Resort Galleria Umberto
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
Morgenmaden
 
Selve indkvarteringen på Hotel Art Resort Galleria Umberto
Dobbeltværelse (superior)
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang/Wi-Fi
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2019
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Specielt hotel i fantastisk flot gammel bygning

Specielt at bo i et hotel midt i et 'center'. Det er dog ikke et almindelig indkøbscenter, men en bygning som er utrolig flot og rigtig historisk.
Personalet var venlige og behjælpelige. Morgenmaden var fin. Der ligger et skema ved hvert bord hvor de beder gæsterne om at skrive, hvis der er noget mad de ønsker. De gjorde vi og næste dag var det på bordet - meget fin service.
Vi havde to dobbeltværelser med lille altan. Dog ud til en lille sidegade/baggård. Udsigt ned til gammelt skrald :-). Men dejligt med en altan. Vi havde problemer med en cisterne som løb og larmede og fortalte det i receptionen den første dag. Det blev dog aldrig fixet.
Fine kager hver eftermiddag i receptionen som man kunne sidde og nyde med en kop kaffe eller andet.
Når man træder ud af elevatoren - som minder om noget fra en gammel film - træder man ind i en anden tidsalder. Meget fine gamle møbler og værelserne ligesådan. Over vores seng var engle støbt i gibs og store malerier med guddommelige billeder. Meget specielt og man føler sig hensat til en anden tid. Pænt og rent.

Napoli som feriedestination

Napoli er en meget hektisk by og meget beskidt. Det flyder med skrald. Samtidig er den fyldt med fine gamle bygninger og nogle steder oser den af charme. Man kan bade i byen, hvilket er rart når det er varmt. Dog koster det rimeligt meget hvis man vil bade hvor der er nogenlunde rent.
Trafikken er kaos - og vi var glade for vi ikke selv kørte bil.
Vi boede der i 3 dage - blandt andet fordi vi gerne ville til Pompeji.

Hotel Art Resort Galleria Umberto
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
Morgenmaden
 
Selve indkvarteringen på Hotel Art Resort Galleria Umberto
Dobbeltværelse
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang/Wi-Fi
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2018
Antal rejsende 4 voksne
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map