Hotel i Napoli

Hotel Art Resort Galleria Umberto

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Et glashus som er en konge værdigt

De fleste som har været i Napoli kender den imponerende shoppingarkade med det enestående glastag Gallaria Umberto. Det blev bygget i slutningen af 1800-tallet og blev opkaldt efter den italienske konge Umberto I. Formålet var at kombinere forretninger, caféer og socialt liv, og sådan er det stadig. I de øverste etager blev der indrettet privat beboelse, og det er i en af disse herskabslejligheder, at det eksklusive hotel Art Resort er indrettet. Her kan du bo som grever og baroner, - eller i virkeligheden altså næsten som en konge.

Historiens vingesus

At bo på Hotel Art Resort svarer næsten til at flytte ind i et museum. Stilen er barok, og de mange silkemøbler er flankeret af tunge gardiner, krystallysekroner, store spejle og kunstværker i mange forskellige afskygninger. Morgenmaden indtager du med udsigt til det store glastag. Hotellet har også sin egen terrasse, som vender ud mod selve galleriet og er afskærmet af imponerende søjler med korintiske kapitæler. Her kan du virkelig mærke historiens vingesus mens du nyder en drink efter dagens oplevelser.

Læs mere om Hotel Art Resort Galleria Umberto

Napoli ligger for dine fødder

Hvis du skulle få lyst til at forlade hotellet under dit ophold, og det håber jeg du gør, så ligger hele Napoli for dine fødder. Dine nærmeste naboer er kongeslottet, operaen San Carlo, shoppinggaden Via Toledo, torvet Plebescito men også den verdensberømte café Gambrinus. Du bor kun et stenkast fra havnen, hvis du får lyst til at besøge en af de tre øer i Napolibugten Procida, Ischia og Capri – eller tage en sejltur til byen Sorrento.

Elegante værelser i barok stil

Alle 16 værelser på Hotel Art Resort er elegant indrettet i barok stil og findes i tre forskellige kategorier: Superior, Deluxe og Junior Suite. Alle værelser har lydisolerede vinduer og har udsigt til selve Galleria Umberto eller til gaden Piazzetta Matilde Serao. Værelserne har Satellit TV, telefon, minibar, værdiboks samt badeværelse med hårtørrer. Junior Suiterne har marmorbadeværelser med jacuzzi badekar eller brus samt badekåber og tøfler. Der er nogle få værelser, som ligger i et annex, dog kun ganske få meter fra selve hotellet.

Læs om værelserne på Hotel Art Resort Galleria Umberto

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Gæstebedømmelser af Hotel Art Resort Galleria Umberto

Læs personlige anmeldelser af Hotel Art Resort Galleria Umberto som ligger i Napoli. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Hotel Art Resort Galleria Umberto. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 2 anmeldelser fra Hotel Art Resort Galleria Umberto

ferie i central Napoli

et ophold her er en oplevelse
At bo i central Napoli tæt på alt, og trække sig tilbage på et hotel i smukke autentiske napolitanske omgivelser ------------det duer !!!

Læs mere

Specielt hotel i fantastisk flot gammel bygning

Specielt at bo i et hotel midt i et 'center'. Det er dog ikke et almindelig indkøbscenter, men en bygning som er utrolig flot og rigtig historisk.
Personalet var venlige og behjælpelige. Morgenmaden var fin. Der ligger et skema ved hvert bord hvor de beder gæsterne om at skrive, hvis der er noget mad de ønsker. De gjorde vi og næste dag var det på bordet - meget fin service.
Vi havde to dobbeltværelser med lille altan. Dog ud til en lille sidegade/baggård. Udsigt ned til gammelt skrald :-). Men dejligt med en altan. Vi havde problemer med en cisterne som løb og larmede og fortalte det i receptionen den første dag. Det blev dog aldrig fixet.
Fine kager hver eftermiddag i receptionen som man kunne sidde og nyde med en kop kaffe eller andet.
Når man træder ud af elevatoren - som minder om noget fra en gammel film - træder man ind i en anden tidsalder. Meget fine gamle møbler og værelserne ligesådan. Over vores seng var engle støbt i gibs og store malerier med guddommelige billeder. Meget specielt og man føler sig hensat til en anden tid. Pænt og rent.

Læs mere
 
search map