Hotel i Napoli

Grand Hotel Oriente

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Et dejligt hotel med en god atmosfære

I Napoli er der stor forskel på de 4-stjernede hoteller, ikke bare i forhold til beliggenheden, men også i forhold til standard. På Grand Hotel Oriente får du fuld valuta for pengene. Dels bor du midt i centrum med gåafstand til det meste og med metrostationen Toledo blot et par minutters gang derfra. Dels får du et virkelig pænt og nyrenoveret hotel i klassisk stil, hvor der er lagt stor vægt på både farver, materialer og de små detaljer. Foruden reception, lobby og en velforsynet bar kan du også nyde tilværelsen på toppen af bygningen.

Spis morgenmad på tagterrassen

Hvis vejret er til det, kan du nemlig spise din morgenmad udendørs på tagterrassen, med en uforglemmelig udsigt over byens tage, havet og vulkanen Vesuv. Men selv om vejret skulle drille, spiser du under alle omstændigheder morgenmad med udsigt. Det er også på tagterrassen, at du kan nyde de varme sommeraftener efter dagens mange oplevelser.

Læs mere om Grand Hotel Oriente

Elegante og klassiske værelser

Alle værelserne på Grand Hotel Oriente er indrettet i klassisk stil og afstemte farver og findes i flere forskellige kategorier. Værelserne har wifi, aircondition, satellit Tv, minibar, værdiboks samt bad med toilet, bruser eller badekar samt hårtørrer og badeprodukter.

Læs om v√¶relserne på Grand Hotel Oriente

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map