Hotel i Napoli

Grand Hotel Europa

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

I byens hjerte

Napoli er en yderst charmerende by, selv om den endnu ikke er kendt af alle. Både byens historieske centrum og nærområdet bugner med interessante og særligt historiske seværdigheder, og det er let at besøge det meste, selv vulkanen Vesuv og den gamle romerske ruinby Pompeji. Hvis du har lyst til at besøge øerne Capri, Ischia og Procida, er det bare at hoppe på en af de mange både i havnen. Lige uden for hotellet er der et godt udvalg af både butikker og restauranter. Hotellet ligger tæt på Piazza Garibaldi og stationen, og selv om alle værelser er lydisolerede, må du regne med, at du iblandt vil kunne høre trafikken.

Ingen luksus men god komfort

Grand Hotel Europa er ikke et luksus-hotel, men det ligger godt, og det tilbyder alle de basale ting, som du har brug for på din ferie eller forretningsrejse. Der er gratis wi-fi på hele hotellet, lige som der er reception, elevator, opholdsrum og lounge, hvor du kan drikke kaffe, læse nyheder, arbejde eller planlægge dagens udflugter. Naturligvis serverer bartenderen også gerne en drink om eftermiddagen, når du kommer tilbage fra dagens oplevelser. I lobby-baren kan du også se de lokale sportsbegivenheder, og så er der en lille Teater café. Restaurant la Falena hører også til hotellet, og serverer både lokale og regionale retter både til frokost og middag.

Læs mere om Grand Hotel Europa

Moderne og klassiske værelser

Hotellet har i alt 84 værelser i forskellig stil og forskellige kategorier. De fleste er i klassisk stil, men der er også en del mere moderne værelser. Hvis I rejser flere sammen, kan I få værelser helt op til fire personer. Alle værelser har air condition, varme, satellit TV, minibar, hårtørrer, telefon, værdiboks, wi-fi og badeværelse med toilet, bruser eller badekar og hårtørrer.

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Lignende boliger

Stelle Hotel The Businest

Napoli, Campania

B&B Hotel Napoli

Napoli, Campania

Ramada by Wyndham Naples

Napoli, Campania

Nyheder fra In-Italia's
BLOG
Her kan du blive inspireret til din ferie i Italien

Populært i Campania

search map