Hotel i Napoli

Decumani Hotel de Charme

De-luxe værelse De-luxe værelse
 
Decumani Hotel de Charme er ikke tilgængelig i øjeblikket
Decumani Hotel de Charme er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Napoli og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Decumani Hotel de Charme ligger ved Santa Chiara-klostret og ved Via dei Pastori. Fra hotellet kan man således uden stort besvær nå byens seværdigheder til fods.

Komfortabelt og stilrigt hotel

Den etage, hvor biskoppen tilbragte 30 år af sit liv, er blevet grundigt renoveret og transformeret til komfortabel og stilrigt hotel. Udover receptionen og morgenmadsrestaurant findes på hotellet en flot salon med stuk fra 1700-tallet, hvor der nu og da arrangeres musikaftener og andre kulturelle arrangementer. Receptionen ligger i gadeniveau og der er naturligvis elevator og wi-fi på stedet. På 2. sal kan gæsterne nyde en fælles terrasse med loungemøbler.

Læs mere om Decumani Hotel de Charme

39 værelser

Hotellets 39 værelser er fornemt indrettede med antikke møbler og parketgulve. De ligger på 1. eller 2. sal og råder alle over værdiboks, minibar, aircondition, fladskærmsfjernsyn, wi-fi internetforbindelse, telefon og badeværelse med toilet og bruser eller karbad. De-luxe værelserne er noget større og råder over jacuzzi-karbad.

Læs om værelserne på Decumani Hotel de Charme

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Decumani Hotel de Charme

Læs personlige anmeldelser af Decumani Hotel de Charme som ligger i Napoli. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Decumani Hotel de Charme. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 2 anmeldelser fra Decumani Hotel de Charme

Hyggeligt historisk hotel midt i den gamle bydel

Det var første gang min søster og jeg besøgte Napoli... og det er helt sikkert ikke den sidste
Hotellets personale var imødekommende søde og professionelle … altid med smil og meget hjælpsomme. Værelseret var rent pænt og hyggeligt. Morgenmaden var helt special … spisesalen var en fantastisk smuk høj loftet og rigt dekoreret, sal fra 1700 tallet. Ja vi følte os næsten hensat til en anden tid, med de smukt malede vægge og loft … og de mange spejle der fik rummet til at virke endnu mere pompøst. Tilmed var betjeningen og maden helt i top. Hotellet ligger midt i den gamle bydel. Så alt findes i gå afstand i de snævre og hyggelige gader .. cafeer, gode mad steder, barer og butikker. Vi følte os trygge på alle tider af døgnet og taget rigtig godt imod i den travle og spændene by.

Læs mere

Sommerferie i Napoli

Meget hjælpsomt personale på hotellet. De hjalp op med parkering til bilen - (man kan ikke parkerer vedhotellet da det ligger i miljø zonen) vi havde parkeret et stykke væk, en af hotellets folk gik med hos hen til bilen og kørte med for at vise vej til P-hus i nærheden af hotellet, hvor vi også fik rabat på parkering som ellers koster 30-40 euro pr døgn. Her "kun" 20" euro pr døgn.
Vi fik også god hjælp og vejledning vedr. seværdigheder og hvordan vi nemmest kom rundt uden bil.

Læs mere

Jette og Ole boede på Due Relais i Vietri sul Mare fra d. 30. juli til d. 11. august 2011 og på Decumani Hotel de Charme i Napoli fra d. 11. til d. 12. august 2011.

Opholdet på Decumani Hotel de Charme var en rigtig god oplevelse, meget service minded personale, små men meget hyggelige værelser - morgenmaden var rigtig god med både ost, pølser og forskelligt brød.
Det var en udfordring at finde hotellet, men politiets GPS, og forespørgsler i diverse foretninger i området hjalp.

Vi vil gerne sige tak til in-italia for god service og hjælp - og vil til enhver tid anbefale jeres service til andre og gerne benytte os af den igen.


Læs mere

Stig og familie fra Dyssegård boede på Decumani Hotel de Charme i Napoli fra d. 17. til d. 18. juli 2009.

Tak for hjælpen med Decumani Hotel. Det var et meget fint hotel med ypperlig service og sjovt og specielt indrettet. Det bar dog lidt præg af at de var meget "nye", bl.a. kunne morgenmad, serveringen af denne og lokalet, ikke leve op til hotellets standard.
Men en stor oplevelse.
Tak for al hjælp og service.

Læs mere
 
search map