Hotel i Napoli

Correra 241 Lifestyle Hotel

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Det farverige Napoli

Napoli er en af Italiens mest farverige byer. Du kommer automatisk til at tænke på Lady & Vagabonden, når du går rundt i de gamle gader, hvor vasketøjet blafrer lystigt i vinden, og hvor små hyggelige butikker og lokale spisesteder præger gadebilledet. Tæt på Det arkæologiske museum, Piazza Dante og shoppinggaden Via Toledo finder du også et af byens mest farverige hoteller, nemlig det lille boutiquehotel Correra 241.

Hullet som en ost

Napolis undergrund er hullet som en ost, og byen stammer helt tilbage til grækerne, som bosatte sig i området omkring år 700 f.Kr., hvor de grundlagde byen Neapolis. Napoli Sotteranea (Napolis undergrund) er stadig en af byens store attraktioner, som du absolut bør besøge, når du er på de kanter, men i virkeligheden kan du måske også nøjes med at bo på Correra 241, som er bygget ind i nogle af de gamle græsk/romerske akvædukter.

Læs mere om Correra 241 Lifestyle Hotel

Et kulørt hotel

Correra 241 Lifestyle Hotel er et yderst kulørt hotel, forstået sådan helt bogstaveligt, og det gælder både de fælles områder og værelserne. Møbleringen er moderne med skrappe farver, som står i skarp kontrast til de gamle tufsten fra den græsk/romerske tid. Hotellet har en lille hyggelige gårdhave, hvor du kan nyde en stille stund efter dagens mange oplevelser. Hotellet er ikke egnet for gangbesværede, da der er en del trapper, også i flere af værelserne.

Enkle men komfortable værelser

Værelserne er enkelt indrettet i meget moderne, farverig og minimalistisk stil. Der er 21 værelser i alt, som alle har har TV, telefon, minibar, aircondition samt bad med toilet, bruser og hårtørrer. Der er wifi i de fælles områder og værdiboks i receptionen.

Læs om værelserne på Correra 241 Lifestyle Hotel

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map