Anmeldelser af Chiaja Hotel de Charme

 
Chiaja Hotel de Charme er ikke tilgængelig i øjeblikket
Chiaja Hotel de Charme er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Napoli og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Chiaja Hotel de Charme

Læs personlige anmeldelser af Chiaja Hotel de Charme som ligger i Napoli. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Chiaja Hotel de Charme. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Ferie til Napoli

Værelserne er spm jeg tænker de kan forventes i Italien. Der var pænt og rent, dog med noget sludtage. Personalet var enormt søde, gæstfrie og hjælpsomme. Morgen rigtig dejlig, ingen lune retter som pølser, æg og bacon... heldigvis. Meget lokalt morgen buffet, med alt hvad der hører til en Napolitansk morgenmad, for os rigtig dejlig. Morgenkaffen var helt fantastik og brygget på frisk kværnet hele bønner, meget smagfuldt og lægger. Alt i alt en meget positiv oplevelse som vi gerne gentager.

Napoli som feriedestination

Hvis du kan se bagved byens førstehåndsindtryk (larm, knallerter, tiggere, skrald mm. ) så er Napoli en vidunderlig by med alt hvad der hører til i en storby. Maden er billig og helt fantastisk.

Chiaja Hotel de Charme
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
Morgenmaden
 
Selve indkvarteringen på Chiaja Hotel de Charme
Dobbeltværelse (superior)
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang/Wi-Fi
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2019
Antal rejsende 1 voksen, 2 børn
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map