Hotel i Napoli

Chiaja Hotel de Charme

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Bedre beliggenhed er svær at finde

Hvad enten det er første eller tiende gang du skal til Napoli, er det svært at finde en bedre beliggenhed end Via Chiaia, hvor du finder Chiaja Hotel de Charme. Du bor et stenkast fra kongeslottet, operaen, shoppinggaden Via Toledo, den verdensberømte café Gambrinus, men også tæt på det arkæologiske museum og alle byens andre seværdigheder. Den fine havnepromenade ligger også kun få minutters gang fra dit hotel, og så er der også let adgang til de mange færger, som bl.a. sejler til øerne Capri, Procida og Ischia. Området Chiaia er kendt for den gode stemning og de hjælpsomme lokale og så er det et af de hyggeligste shoppingområder i Napoli.

Lady & Vagabonden

Hotellet har ikke fået sit navn for ingenting. Dels er det et charmerende område, hvor du hurtigt vil komme til at tænke på Lady & Vagabonden, med vasketøj i gaderne og små hyggelige restauranter. Det er også et charmerende hotel, som ligger i en af Napolis ældre beboelsesejendomme, hvor der er adgang til hotellet via en gårdhave. Indretningen er holdt i herskabelig stil, og der er lagt vægt på de små detaljer. Hotellet har elevator, reception, en lille bar, morgenmadsrestaurant, aircondition og trådløst internet.

Læs mere om Chiaja Hotel de Charme

Charmerende men enkle værelser:

De 27 værelser er charmerende men enkelt indrettet i klassisk stil og har TV, telefon, værdiboks, aircondition, wifi samt bad med toilet, bruser eller badekar og hårtørrer.

Læs om værelserne på Chiaja Hotel de Charme

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map