Hotel i Napoli

Chiaja Hotel de Charme

 
Chiaja Hotel de Charme er ikke tilgængelig i øjeblikket
Chiaja Hotel de Charme er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Napoli og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Bedre beliggenhed er svær at finde

Hvad enten det er første eller tiende gang du skal til Napoli, er det svært at finde en bedre beliggenhed end Via Chiaia, hvor du finder Chiaja Hotel de Charme. Du bor et stenkast fra kongeslottet, operaen, shoppinggaden Via Toledo, den verdensberømte café Gambrinus, men også tæt på det arkæologiske museum og alle byens andre seværdigheder. Den fine havnepromenade ligger også kun få minutters gang fra dit hotel, og så er der også let adgang til de mange færger, som bl.a. sejler til øerne Capri, Procida og Ischia. Området Chiaia er kendt for den gode stemning og de hjælpsomme lokale og så er det et af de hyggeligste shoppingområder i Napoli.

Lady & Vagabonden

Hotellet har ikke fået sit navn for ingenting. Dels er det et charmerende område, hvor du hurtigt vil komme til at tænke på Lady & Vagabonden, med vasketøj i gaderne og små hyggelige restauranter. Det er også et charmerende hotel, som ligger i en af Napolis ældre beboelsesejendomme, hvor der er adgang til hotellet via en gårdhave. Indretningen er holdt i herskabelig stil, og der er lagt vægt på de små detaljer. Hotellet har elevator, reception, en lille bar, morgenmadsrestaurant, aircondition og trådløst internet.

Læs mere om Chiaja Hotel de Charme

Charmerende men enkle værelser:

De 27 værelser er charmerende men enkelt indrettet i klassisk stil og har TV, telefon, værdiboks, aircondition, wifi samt bad med toilet, bruser eller badekar og hårtørrer.

Læs om værelserne på Chiaja Hotel de Charme

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Chiaja Hotel de Charme

Læs personlige anmeldelser af Chiaja Hotel de Charme som ligger i Napoli. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Chiaja Hotel de Charme. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Ferie til Napoli

Værelserne er spm jeg tænker de kan forventes i Italien. Der var pænt og rent, dog med noget sludtage. Personalet var enormt søde, gæstfrie og hjælpsomme. Morgen rigtig dejlig, ingen lune retter som pølser, æg og bacon... heldigvis. Meget lokalt morgen buffet, med alt hvad der hører til en Napolitansk morgenmad, for os rigtig dejlig. Morgenkaffen var helt fantastik og brygget på frisk kværnet hele bønner, meget smagfuldt og lægger. Alt i alt en meget positiv oplevelse som vi gerne gentager.

Læs mere
 
search map