Hotel i Napoli

BW Signature Collection Hotel Paradiso

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Bo i eksklusive Posilipo

Posilipo er et af Napolis eksklusive beboelseskvarterer. Det ligger på bjergsiden over havnen, og udsigten er mageløs. Området har været populært i mange hundrede år, og er du historisk interesseret, så kan du også glæde dig til de mange romerske ruiner i lokalområdet. Der er flere romerske villaer, men også et enestående amfiteater i nabobyen Pozzuoli, hvorfra du også kan sejle til de billedskønne øer Procida og Ischia. Der er offentlig transport til Napolis centrum, og kommer du i bil, er der en parkeringsmulighed mod betaling, ikke langt fra hotellet. Selve hotellet er dog ikke historisk. Det blev opført i 1985, og er siden blevet løbende renoveret.

Tagterrassen er en sand perle

Hotellets store plus er tagterrassen, hvorfra du kan nyde den fantastiske udsigt. Restauranten ligger også på taget, og det betyder, at det også er et populært sted at fejre bryllup og andre store begivenheder, for hvem drømmer ikke om at kunne fejre sit livs vigtigste dag i disse spektakulære omgivelser. Hotellet har naturligvis en døgnåben reception, hvor du altid kan få gode råd og hjælp til at planlægge din ferie. Der er flere hyggelige opholdsstuer med komfortable møbler, hvor du kan nyde livet med en kølig forfriskning, eller måske med en god bog.

Læs mere om BW Signature Collection Hotel Paradiso

Værelserne på Paradiso

Værelserne er pænt indrettet i klassisk stil og findes i flere forskellige kategorier. Der er aircondition på alle de 74 værelser, der indeholder minibar, værdiboks og LCD-TV. Med gratis internetforbindelse via kabel og Wi-Fi kan du altid komme på nettet. Badeværelserne har bruser eller badekar og hårtørrer. Flere af værelserne har balkon, men det kan ikke garanteres på forhånd.

Læs om værelserne på BW Signature Collection Hotel Paradiso

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map