Anmeldelser af B&B Zia Maria

Udsigt fra morgenmadsterrassen
 
B&B Zia Maria er ikke tilgængelig i øjeblikket
B&B Zia Maria er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Napoli og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af B&B Zia Maria

Læs personlige anmeldelser af B&B Zia Maria som ligger i Napoli. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af B&B Zia Maria. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Michael og familie fra Danmark boede på B&B Zia Maria i Napoli fra d. 18. til d. 20. juli 2012 og igen fra d. 4. til d. 5. august 2012.

Fantastisk og roligt hotel, med gode værelser og flinkt personale.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2012
Antal rejsende 2 voksne, 3 børn
Navn
8 farmaceuter fra Lolland/Falster på studietur boede på B&B Zia Maria i Napoli fra d. 17. til d. 20. maj 2012.

Vi har været på vulkaner!

Vi har haft nogle fantastiske dage i Napoli!
Vi har været 8 farmaceuter fra Lolland/Falster på studietur. Vi har været "på vulkaner". Vi har set Vesuv helt oppe ved kraterkanten. Spændende og en fantastisk udsigt. Vi har set vulkanområdet ved Solfatara, amfiteateret ved Pozzuoli og spist frokost ved havnen. Området ved Pozzouli er rigtig fint. Herkulaneum kan også varmt anbefales. Vi havde en guide, Francesca, med og det gjode besøget rigtig interessant.

Zia Maria var perfeft. Beliggenheden midt i det historiske centrum er optimal. Man bor jo på 5. sal og tagterrassen er perfekt til morgenmad og vi brugte den også sidst på dagen til afslapning. Nå, ja og så skulle vi da lige ud og vende inden vi gik i seng. Udsigten til Vesuv og Napolibugten er lige flot dag som nat. In-Italia havde arrangeret at vi kunne få morgenmadspakker med fra Zia Maria da vi skulle afsted kl. 04:00. Det var rigtig dejligt. Roberto, værten, sov i opholdsrummet ved køkkenet bag en foldedør (vi kunne høre at han snorkede) formegentlig fordi han havde planlagt at stå op for at sende os afsted. Han vågnede bare ikke, så vi sneg os selv til at tage morgenmadspakkerne i køkkenet, lægge nøgler (og lidt drikkepenge) og så låste vi os selv ud. Hvem der bare havde været en flue på væggen, når han vågnede. Roberto var iøvrigt rigtig venlig og imødekommende. Han var også klar til at modtage os sent om aftenen, da vi kom. Zia Maria er meget velholdt og værelserne er indrettet i en meget lys og venlig stil. Rengøringsstandarden er i top. Vi vil give Zia Maria vores bedste anbefalinger.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Maj 2012
Antal rejsende 8 voksne
Navn
Merete og medrejsende fra Skovlunde boede på B&B Zia Maria i Napoli fra d. 16. til d. 19. juni 2010.

Vi har haft en rigtig god tur til Italien og Napoli. Da vi endelig fandt B&B Zia Maria, kom vi ind i en helt anden verden end den der ligger rundt omkring den. Kvarteret den ligger i, vil vi betegne som slum, indtil man lærer området bedre at kende, så er det på sin vis charmerende, men meget anderledes fra hvad vi kender. Det er derfor vigtigt at vide helt præcist, hvordan man finder stedet, da adressen ikke er synligt på stedet og mange man spørger ikke kender den. Den ligger i området SPANCCANAPOLI, tæt ved Via Duomo. Ca. 20 min. gang fra Centralstationen. Hvis man kommer fra havet ad Via Duomo, skal man til venstre ad Via del Tribunali og ca. 300 meter inde kommer en plads med en kirke på højre hånd og over for en plads med en kirke på venstre hånd. Drej ind til venstre og på højre side er der en port som er indgang til nr. ??? I indgangen er der tavle, ring på B&B Zia Maria. Er det i middagspausen, er han svær at få fat på. Stedet ligger på toppen af huset og man skal op med elevatoren til 5. sal. Man skal have nøgle for at bruge elevatoren. Det er et meget dejligt B&B med en meget venlig vært, som desværre kun taler italiensk. Vi var kun 2 dage i byen, så det var begrænset, hvad vi så. Den ene aften spiste vi på Ristorante La Scialuppa på Santa Lucia havnen. Dejligt sted med masser af liv og god mad, bestil bord hvis I vil kunne se ud over havnen.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2010
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Hanne og medrejsende fra Charlottenlund boede på B&B Zia Maria i Napoli fra d. 2. til d. 6. oktober 2009.

Det var en super tur til Napoli. 'Hotellet' lå bare helt fantastisk. på 5.sal med vue til vandet, Vesuv, toppen af domkirken, det gamle kirketårn og den gule klostergavlen lige overfor - værelse nr. 6.

Det var svært at finde 'hotellet' - det skal måske beskrives i rejsematerialet, at det er en almindelig gadedør med porttelefon og navn på ringklokken med 'hotellets' navn. Det var dog lidt besværligt med alle de nøgler, der skulle i sving fra, man stod på gaden, til vi var inde på værelset. Men vi fik byttet nøgler, og den anden vi fik gik lettere i porten. De var også meget søde den ældre herre (Roberto) og den yngre kvinde på 'hotellet'. Det ville have været rart at have et sæt nøgler hver - så vi ikke hele tiden skulle aftale mødesteder og tider, så vi kunne komme på værelset.

Det er en dejlig by, og vores kvarter er klart det bedste i Napoli på alle måder.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Oktober 2009
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Britta og familie___ fra Dyssegård boede på B&B Zia Maria i Napoli fra d. 20. til d. 21. juli 2009.

Vi skulle bo på Zia Maria, og også her var der en pudsig form for adgang.
Man går ind ved 321, selv om B&B har nr. 322, trykker på dørtelefonen, og derefter sender værten elevatoren ned. Zia Maria ligger nemlig på 5.sal og eneste adgang er via elevatoren.
Værten, der ellers er en meget flink ældre herre, kan ikke engelsk, så det var næsten som 2 døvstumme der stod og snakkede, for det hele foregik med tegn og stor armbevægelser. Men vi fik vores 2 sammenhængende og meget flotte nyrenoverede værelser med helt nyt bad. Bag 2 skydedøre i reolen befandt der sig et thekøken, men det var ikke i brug og vi havde heller ikke betalt for dette.
Om morgenen ved morgenmaden, var der heldigvis en ung pige, der tilberedte morgenmaden og som kunne engelsk, så vi kunne lave en aftale om at lade vores kufferter stå, inden vi skulle med fly kl. 19.30.
Vi er glade for, at det ikke var her, vi boede under vores første ophold i Napoli. Værten havde ingen kort over Napoli, og da han kun kan italiensk, kunne han jo heller ikke fortælle os noget om byen.
Det bør I også informere om.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2009
Antal rejsende 4 voksne
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map