Hotel i Napoli

B&B Zia Maria

Udsigt fra morgenmadsterrassen Værelse uden balkon Badeværelse Morgenmadssalen og fællesrum
 
B&B Zia Maria er ikke tilgængelig i øjeblikket
B&B Zia Maria er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Napoli og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

B&B Zia Maria ligger i Napolis hjerte, dér hvor det romerske forum lå for 2.000 år siden. Man tager elevatoren op til 5. sal i en ældre bygning, hvor et lille paradis venter.

Etagen, hvor Zia Maria huser, er blevet helt renoveret i minimalistisk og elegant stil. Takket være dens centrale beliggenhed er det et godt udgangspunkt til besøg af byens vigtigste monumenter og mange museer. Byens bedste pizzeria og flere restauranter ligger lige uden for døren.

Der er gratis internet-point på gangen. Morgenmaden serveres på terrassen, hvorfra der er udsigt over byen og Vesuv, og i tilfælde af dårligt vejr, serveres den inden for i den dertil indrettede sal.

Læs mere om B&B Zia Maria

B&B Zia Maria byder på fem rummelige værelser holdt i moderne stil med næsten skandinaviske træk og med eget badeværelse. Alle værelserne råder over aircondition, og to af dem har også tekøkken. Fire af værelserne har egen balkon med kig til kirkepladsen San Gaetano eller bagtil over lavereliggende terrasser. Vi kan desværre ikke garantere, at man kan få et værelse med balkon.

Skjul teksten
 
 
search map