Hotel i Napoli

B&B Hotel Napoli

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Bo i et historisk palads


B&B Hotel Napoli hed oprindeligt Hotel Cavour, og er indrettet i et historisk palads fra 1900-tallet, som er beliggende på Piazza Garibaldi, blot et par hundrede meter fra centralstationen og det historiske centrum, hvor der også er gode muligheder for at tilbringe en livlig aften. Det 3-stjernede hotel er en god base for sightseeing til Napolis mange seværdigheder, så som det arkæologiske museum og kongeslottet som ikke ligger langt derfra. Selv havnen, hvorfra du kan tage på dagsudflugter til øerne Capri, Ischia og Procida er ikke langt væk, og det hele kan nås på få minutter enten til fods eller med offentlig transport. Det er også let at nå den romerske ruinby Pompeji fra dit hotel, og personalet i receptionen hjælper gerne.

Nyd udsigten fra tagterrassen

Det er et enkelt men komfortabelt hotel uden nogen former for luksus, - ja det skulle da lige være tagterrassen, hvorfra du har en helt enestående udsigt over byen og vulkanen Vesuv. Det er indrettet og møbleret i moderne stil og har en god atmosfære. Der er døgnbemandet reception, hvor du altid kan få hjælp og gode råd. Det er også i lobbyen at du finder en automat med drikkevarer og snacks. Du har mulighed for at tilkøbe morgenmad til en rimelig pris, og medbringer du en af familiens firbenede venner, kan det også arrangeres (tillæg). Hvis du ankommer i bil, kan hotellet arrangere parkering mod betaling. Der er wifi overalt på hotellet..

Læs mere om B&B Hotel Napoli

Enkle men komfortable værelser


Hotellet har i alt 90 enkelt indrettede men dog komfortable værelser, som alle er indrettet i moderne stil. Alle værelser har aircondition, satellit-TV, telefon, wi-fi, værdiboks og badeværelse med toilet og bruser eller karbad samt hårtørrer. Flere af værelserne kan rumme op til 4 personer.

Læs om værelserne på B&B Hotel Napoli

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Gæstebedømmelser af B&B Hotel Napoli

Læs personlige anmeldelser af B&B Hotel Napoli som ligger i Napoli. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af B&B Hotel Napoli. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 3 anmeldelser fra B&B Hotel Napoli

Napoli - en modsætningernes by, som man nærmest suges ind i... og forelsker sig i

Fantastiske dage i en by, der umiddelbart virkede overvældende, men som åbnede sig mere og mere for os. Vi må tilbage og se på smuk arkitektur og spise dejlige pizzaer;)

Læs mere

Bedømmelse af B&B Hotel Napoli

Læs mere

Bedømmelse af B&B Hotel Napoli

Læs mere

Lars fra Valby boede på Hotel Cavour i Napoli fra d. 20. til d. 27. august 2011.

Det er en blandet oplevelse at bo på Hotel Cavour, de hár haft deres storheds tid, nu er stedet lidt slidt, bærer præg af at de har afrikanske flygtninge boende på et par etager, et metrobyggeri lige udenfor døren og - en rigtig rigtig kedelig morgenbuffet, med en saftmaskine, der for det meste ikke virker og ditto kaffemaskine (og elevator!)......Det værste er sådan set betjeningen, der ikke er der for de besøgendes vel........Det gælder stort set også halvdelen af dem, der arbejder i receptionen. Man kan ikke beklage at de ikke kan engelsk, men - der er meget at hente.

Ellers - var jeg glad for værelset........man får hvad man betaler for......

Og - det var godt med en masse SOL ;o)

Læs mere

Niels Jon og Anne fra Farum boede på Hotel Cavour i Napoli fra d. 25. til d. 26. september 2007.

Allerførst – Vi har været MEGET tilfredse med jer. Vi har fået mange gode og konstruktive råd – både pr telefon og i mail – altid hurtige og venlige svar.
Vi startede med bil lejet via Maggiore – alt gik fint – god bil ,hurtig betjening i lufthavnen .
Napoli : Hotel Cavour. Godt hotel med venlig betjening – et stort , luftigt og roligt værelse. I tilgift en god restaurant og flot morgenbuffet. Svært at finde i den napolitanske trafik – men det lykkedes . Det Arkæologiske Museum er meget,meget spændende og et must , hvis man vil besøge Pompei.Læs mere

Mads og kæreste fra Kbh. Ø boede på Hotel Cavour i Napoli fra d. 25. til d. 27. juli 2005.

Tak vi har været meget tilfreds med vores rejse og ophold.

Rejsen gik smertefrit og det var nemt at finde en bus ind til vores hotel ved hovedbanegården i Napoli. Hotellet var lidt slidt men vi var heldige at få et værelse allerøverst med en skøn tagterrasse. Herligt!

Men bemærk at Napoli kan virke meget larmende og snavset - derfor vil vi måske anbefale andre at bo lidt væk fra centralstationen og i stedet tættere på de hyggelige gågader (der er en stor central en jeg har glemt navnet på) og pladser.

Napoli var en stor oplevelse, men 2 dage var rigeligt for os. Nu videre på badeferie!

Vi skulle nu hente vores lejede bil, og her var turens eneste reelle kritikpunkt. Der viste sig at ligge en lille Hertz 500 meter fra hotellet - men det var ikke der vi skulle hente bilen! Ved en fejl skulle den hentes ved en Hertz et godt stykke uden for "downtown" Napoli - og den lokale Hertz kunne ikke hjælpe. Efter en del parlamentering frem og tilbage (også med In-Italia i DK) tog vi en bus til lufthavnen og overtalte dem til at udlevere en bil til os der.

Læs mere
 
search map