Hotel i Napoli

B&B Hotel Napoli

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Bo i et historisk palads


B&B Hotel Napoli hed oprindeligt Hotel Cavour, og er indrettet i et historisk palads fra 1900-tallet, som er beliggende på Piazza Garibaldi, blot et par hundrede meter fra centralstationen og det historiske centrum, hvor der også er gode muligheder for at tilbringe en livlig aften. Det 3-stjernede hotel er en god base for sightseeing til Napolis mange seværdigheder, så som det arkæologiske museum og kongeslottet som ikke ligger langt derfra. Selv havnen, hvorfra du kan tage på dagsudflugter til øerne Capri, Ischia og Procida er ikke langt væk, og det hele kan nås på få minutter enten til fods eller med offentlig transport. Det er også let at nå den romerske ruinby Pompeji fra dit hotel, og personalet i receptionen hjælper gerne.

Nyd udsigten fra tagterrassen

Det er et enkelt men komfortabelt hotel uden nogen former for luksus, - ja det skulle da lige være tagterrassen, hvorfra du har en helt enestående udsigt over byen og vulkanen Vesuv. Det er indrettet og møbleret i moderne stil og har en god atmosfære. Der er døgnbemandet reception, hvor du altid kan få hjælp og gode råd. Det er også i lobbyen at du finder en automat med drikkevarer og snacks. Du har mulighed for at tilkøbe morgenmad til en rimelig pris, og medbringer du en af familiens firbenede venner, kan det også arrangeres (tillæg). Hvis du ankommer i bil, kan hotellet arrangere parkering mod betaling. Der er wifi overalt på hotellet..

Læs mere om B&B Hotel Napoli

Enkle men komfortable værelser


Hotellet har i alt 90 enkelt indrettede men dog komfortable værelser, som alle er indrettet i moderne stil. Alle værelser har aircondition, satellit-TV, telefon, wi-fi, værdiboks og badeværelse med toilet og bruser eller karbad samt hårtørrer. Flere af værelserne kan rumme op til 4 personer.

Læs om værelserne på B&B Hotel Napoli

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map