Hotel i Napoli

B&B Hotel Napoli

Pris fra pr. pers.
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Et historisk palads


Hotel Cavour er indrettet i et historisk palads fra 1900-tallet og er beliggende på Piazza Garibaldi, blot et par hundrede meter fra centralstationen og det historiske centrum, hvor der også er gode muligheder for at tilbringe en livlig aften. Det 3-stjernede hotel er en god base for sightseeing til Napolis mange seværdigheder, så som det arkæologiske museum og kongeslottet som ikke ligger langt derfra. Selv havnen, hvorfra du kan tage på dagsudflugter til øerne Capri, Ischia og Procida er ikke langt væk, og det hele kan nås på få minutter enten til fods eller med offentlig transport. Det er også let at nå den romerske ruinby Pompeji fra dit hotel, og personalet i receptionen hjælper gerne.

Espresso eller prosecco

Det er et enkelt men komfortabelt hotel uden nogen former for luksus. Det er indrettet og møbleret i klassisk stil og har en god atmosfære. Ved siden af lobbyen finder du en amerikansk bar som serverer alt fra espresso til prosecco.
Restauranten hvor du kan nyde din morgenbuffet har også åbent til både frokost og aftensmad og serverer specialiteter fra det dejlige middelhavskøkken. Hvis du kommer i bil, kan hotellet arrangere parkering mod betaling. Der er wifi i hotellets fællesarealer.

Læs mere om B&B Hotel Napoli

Enkle men rummelige værelser


Hotellet har i alt 90 enkelt indrettede men dog komfortable værelser. Alle værelser har aircondition, satellit-TV, telefon, wireless internetopkobling samt badeværelse med toilet og bruser eller karbad samt hårtørrer.

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Kun billeje
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Lignende boliger

Grand Hotel Europa

Napoli, Campania

Stelle Hotel The Businest

Napoli, Campania

Hotel Il Convento

Napoli, Campania

Anbefalinger til dig

Villa Giada

Imperia, Ligurien

Residence Onda Blu

Manerba, Lombardiet

Hotel Leopold

Moneglia, Ligurien

Populært i Campania

search map