Anmeldelser af B&B Donna Regina

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Gæstebedømmelser af B&B Donna Regina

Læs personlige anmeldelser af B&B Donna Regina som ligger i Napoli. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af B&B Donna Regina. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Britta og familie fra Dyssegård boede på B&B Donna Regina i Napoli fra d. 7. til d. 9. juli 2009.

Det første sted vi overnattede, Donna Regina, var et meget spøgst sted og det var godt jeg på forhånd havde læst bemærkningerne til selve indgangs-forholdene. Ellers havde vi måske troet, vi var gået forkert.
Vi vil meget gerne rose værten. Han modtog os, som om vi var hans egen familie og bød på dejlig kold juice, mens han bredte et kort over Napoli ud.
Derefter fortalte han om alle de steder, vi kunne besøge på de 2 dage vi havde, og hvor vi skulle spise hhv. frokost og aftensmad og hvilken slags mad vi skulle spise netop der. Morgenmaden var dejlig og meget lækkert tilberedt.
Vi boede i et 4 sengs værelse i 2 etager, men her i juli var det meget varmt oppe under loftet, hvor vores piger sov, selv om der var aircon. Ellers var det OK.

Da vi skulle videre, tog vi ned til den nærmeste metro - Cavour - og kørte direkte til Vietre sul mare,(stationen før Salerno), hvorfra bussen kørte til Cetara på 15 min.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2009
Antal rejsende 4 voksne
Navn
Liv og rejsefælle fra Sundby - Nykøbing F boede på B&B Donna Regina i Napoli fra d. 17. til d. 18. juli 2009.

Vil bare lige fortælle, at det var en helt vidunderlig tur, In-Italia havde tilrettelagt til os. Alt var bare så perfekt. Vi fik set en masse både ved Ostruni, Otranto og så selvfølgelig Napoli. Og Donna Regina var simpelthen så lækkert og smagfuldt, at man var i en helt anden verden, når man trådte indenfor. Vi har en masse gode oplevelser med hjem og har bestemt ikke sovet tiden væk. Og Matera var fantastisk, ømme ben og ankler!

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2009
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2009
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på norsk. Klik her for at se originalen

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Maj 2009
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

Side Forrige side 1 2 3 4 5 6
 
search map