Anmeldelser af B&B Donna Regina

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Gæstebedømmelser af B&B Donna Regina

Læs personlige anmeldelser af B&B Donna Regina som ligger i Napoli. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af B&B Donna Regina. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Kirsten og Asbjørn boede på B&B Donna Regina i Napoli fra d. 12. til d. 14. september 2011.

Ja meget respekt for jeres beskrivelse af ankomsten: ”vurder ikke stedet på opgangen, men vent til I er på Donna”. Ankomsten foregår i et højt rum overdådigt dækket med møbler og kunst af mange slags. Værelserne er 5 m høje, og vi havde værelse mod gården med himmelseng og guldpejs. Napoli er en by med utrolig meget gadestøj, men alligevel var der stille mod gården og vi kunne sove for åben dør.
Værten anbefalede et nærliggende P-hus, men vi parkerede på gaden, da det var gratis. Til gengæld kom der et par alvorlige ridser på den indklappede sidespejl…
Morgenmaden laves af værten ved det store køkkenbord med antikke kakler, og alle gæsterne sidder ved det store langbord. Der serveres et lækkert morgenbord med bl.a. røræg.
Værten Dominique er et særligt kapitel. En meget dedikeret vært, der på enhver måde stod til rådighed for svar og anden hjælp. På 10 min gav han os en skarp turistintroduktion til bydelene, hvordan man kom rundt, hvad vi skulle se, og hvor vi skulle spise. Vi fulgte hans råd næsten slavisk, og blev nødt til at forlænge opholdet da Napoli er en meget spændende by. I modsætning til hvad vi ellers har hørt.
Der er alle de sædvanlige turiststeder : nationalmuseet med genstande fra Pompeji/Herakolanum, Vomera med udsigten fra kastel og kloster, havnefronten, bymidten med shopping, palazzo, teater og kastelnuovo, samt naturligvis hele den gamle bydel, hvor Donna Regina ligger. Her er spændende gader. Kom fx kl 22 om aftenen og se 50 unge stå stille i kø for at få byens bedste pizza. Eller skraldemændene, der samler store mængder affald ind døgnet rundt. Eller de mange små butikker, der sælger specialvarer som ingen troede kunne sælges.
Den mest overraskende oplevelse var nok at se det gamle græske teater under byen (7 m nede) og de mange aquadukter og gange som grækerne også har startet med at hugge ud 30-40 m under overfladen. Op til 170 km lange gangsystemer.. – se www.napolisotterranea.org.
Kulinarisk kan vi på det kraftigste anbefale at bestille Cartoccio på restaurant Bellini (pasta med seafood)

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2011
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Pia og familien fra Kolding boede på B&B Donna Regina i Napoli fra d. 19. til d. 21. juli 2011. Inden de kom til Napoli havde de været på Amalfikysten, i Apulien og i Matera.

Vi havde en rigtig fin tur med masser af autentiske oplevelser og søde mennesker i SydItalien.
Vi synes dog, der var alt for langt at køre for at komme til Amalfikysten blot for at overnatte een gang; der ville vi meget hellere ha' kørt en lille times tid mod den endelige distination i Øst og så overnattet et hyggeligt sted der.

Trullien var bare så hyggelig og swimmingpoolen skøn og vi nød det meget. Dejligt med en grill og grøntsager i haven; det blev til nogle gode grillaftener.

I Matera oplevede vi noget helt andet og det var fantastisk. Dejligt hotel; blot lidt ærgeligt at ungerne ikke måtte benytte poolen og hele wellnessområdet!! Havde vi vidst det, havde vi ikke boet der! Vi fik dog alligevel lov til at benytte poolen og det var da også noget peberet! Vi troede, det var inkluderet i prisen ....... 80 kr for en svømmetur pr gang er dyrere end i DK!!!

Napoli var for vild! Hold da fest for et leben! Fantastisk lejlighed at bo i; dog var badeværelset uhumsk og det var et under, vi fik et bad, for der kom knap vand ud af bruseren ........ Vi ville rigtigt gerne ha spist på stedet, som I havde anbefalet, men værten virkede så mut, at vi ikke ville spørge. Vi fik dog dejlig mad ude i byen, fantastiske pizzaer!

Alt i alt en rigtig dejlig ferie og vi håber, vi kommer igen. Tak for jeres gode service undervejs.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2011
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
Jens og rejsefælle fra Sorø boede på B&B Donna Regina i Napoli fra d. 15. til d. 24. oktober 2010.

Vi har haft alletiders ferie og fået set og oplevet en masse i Napoli og omegn. "Donna Regina" var vi rigtigt godt tilfredse med, dejlige værelser og - efter italiensk normal - god morgenmad. Værtens introduktion til byen ved vores ankomst havde vi efterfølgende stor gavn af. Et minus er dog adgangen til toilet/badeværelse, der jo befinder sig på en hems i værelset: trappen med det noget vakkelvorne gelænder er absolut ikke for ældre mennesker eller blot noget gangbesværede.

Vi oplevede Napoli som en vild og slidt by, så helt anderledes end det vi kender herhjemme; men med åbne øjne og ører mødte vi en helt utrolig historie, kunst og arkitektur og en masse søde og rare mennesker.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Oktober 2010
Antal rejsende 3 voksne
Navn
Lisbeth og Troels fra København S boede på B&B Donna Regina i Napoli fra d. 26. til d. 29. september 2010.

Det var en fantastisk tur.
Napoli var spændende med dens historie, gamle bygninger og liv. Pensionatet var så charmerende. Vi faldt for det med det samme og vi fik en meget fin velkomst og introduktion til stedet.
Vi kan anbefale at spise en aften på stedet. Det var hyggeligt og værten lavede dejlig italiensk mad.
Vi var en dag i Pompei. Meget anbefalelsesværdigt.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2010
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Pia og rejsefælle boede på Due Relais i Vietri sul Mare fra d. 28. august til d. 1. september 2010, på Hotel Royal Prisco i Positano fra d. 1. til d. 4. september 2010, på Hotel Central i Sorrento fra d. 4. til d. 8. september 2010 samt på B&B Donna Regina i Napoli fra d. 8. til d. 11. september 2010.

Først og fremmest vil vi takke jer for jeres forslag af hoteller. De var rigtig dejlige og den velkomst man fik på dem, synes vi var ud over det sædvanlige. Meget personligt og alle gik straks i gang med at informere om området. Selvfølgelig var hotellet i Sorrento ”Hotel Central” ikke så intimt som de andre, men venlig og god betjening. Og så var sengen slået op, når man kom hjem om aftenen – så føler man sig virkelig velkommen. Her synes vi også det var en fordel, at der var en swimmingpool, da hotellet alligevel ligger sådan, at man ikke lige smutter en tur i vandet. Og en svømmetur kan være tiltrængt efter støvede besøg i Ercolanum og Pompei.

Donna Regina i Napoli er et kapitel for sig, det er svært at beskrive den følelse man får, når man træder ind ad døren til ”hotellet” især efter at have kravlet ind i porten med kufferter og op i den minimale elevator og tænkt: Hvad f….. er det her for et sted. Det skal og bør opleves. Men igen en fantastisk modtagelse og et fabelagtigt sted.

På den måde som vi holder af at rejse, var de fire byer vi boede i perfekte og rigtig gode udgangspunkter for diverse oplevelser. Fra Vietri via Salerno var det meget nemt med bus at besøge Pæstum, som virkelig kan anbefales. Det er et meget smukt område, som forøvrigt dufter lidt af ZOO. Grunden er opdræt af bøfler lige i nærheden, men det nåede vi ikke at besøge, men osten fik vi smagt mange gange.

Restauranten ”FISH” lige i nærheden af hotellet, kan varmt anbefales, men tag også bussen ind til Cetara en aftenstund, det er et meget hyggeligt lille fiskerleje.

Fra Positano var vores hovedudflugt vandreturen på ”Gudernes sti” – det skal opleves og man kan selv gøre den mere eller mindre vanskelig. Udover det byder Positano på en meget smukt beliggenhed, spændende at udforske med meget smalle gyder, der snor sig op i bjergene hvorfra udsigten, som så mange steder på kysten, er ”bjergtagende”.

Vi valgte Sorrento, da hovedformålet var at besøge Ercolanum og Pompei, hvilket er meget nemt og bekvemt herfra. Man går op til stationen og køber en dagsbillet til lidt over 3 EURO. Den gælder hele togturen: Sorrento-Ercolanum-Ercolanum-Pompei-Pompei-Sorrento. I Ercolanum valgte vi at benytte et taxafirma til at køre os ud til udgravningerne og retur Det er et godt valg, da de ligger lidt for langt til at gå derud og hvis man først skal til at finde lokalbusser, så går der en del tid med det.

Hvis vi skal være en lille bitte smule negative, så kan man godt fornemme at Sorrento er et charter-sted. Priserne får lige et hak opad og for at leje to liggestole og en parasol skal man hoste op med 25 EURO pr. dag. Men vi må anbefale et Pizzaria, der ikke ligger så langt fra Hotel Central på den anden side ind mod centrum: da FRANCO – det er et festligt sted med nogen meget velsmagende pizzaer for ikke at tale om deres skinke. Og et besøg i den store citronlund – også ud til hovedgaden – er anbefalelsværdigt. Her er smukt, skyggefuldt og her høstes citroner, appelsiner etc. og deres Limoncello smager vidunderligt.

Vi kan ellers IKKE anbefale at gå langs med hovedgaden, der er en infernalsk trafikstøj, så søg ned bagom i retning mod vandet og prøv at finde ind mod centrum, som om aftenen heldigvis er lukket for trafik.

Napoli er, ja hvad skal man sige: støjende, beskidt, stor, smuk, spændende, historisk – en by som er en meget stor mundfuld at sluge. Vi havde planlagt at besøge Vesuv fra Napoli, men vejret var ikke rigtig med os og det meste af tiden var toppen indhyllet i store, tunge skyer, men dagen før afrejse til Danmark omkring kl. 12.00, så det ud til at vejret klarede op, så vi sprang ind i en taxa, der kunne tage os til stationen, men i taxa’en hang en prisliste der viste at hvis man ville køres direkte til Vesuv og retur fra Napoli og hvor der blev ventet på èn i to timer, så kostede det 90 EURO. Så det valgte vi – det viste sig at være en god ide, for hvis vi havde taget det offentlige havde vi ikke nået at komme til toppen og ned igen i godt vejr.

Vi skal helt sikkert tilbage til kysten en dag og for øvrigt også tilbage til Rom en gang og så vil vi helt bestemt vælge at benytte jer som sparringspartner igen – det har kun været godt og tak for det!

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2010
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Annette og familie fra Århus N boede på B&B Donna Regina i Napoli fra d. 11. til d. 14. august 2010.

Donna Regina burde få fem stjerner og værten Dominique 10!! Stedet er enestående. Ikke alene er både værelser og opholdsrum smukke, service-niveauet er i dén grad højt. Man bliver forkælet lige fra den lækre hjemmelavede morgenmad som det første på dagen, til et glas lækkert rødvin serveret uopfordret på terrassen om aftenen. Ligeledes går der ikke mange minutter efter check-in til Dominique har bredt et kort ud på bordet og påbegynder en forelæsning om Napolis historie, seværdigheder, bedste restauranter, shoppe-muligheder........etc. Guidebøger er aldeles overflødige med Dominiques kort i hånden!

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode August 2010
Antal rejsende 4 voksne
Navn
Tina og familien fra Holbæk boede på Villaggio Baia Serena i Vico Equense fra d. 27. juli til d. 2. august 2010, på Palazzo Vingius i Minori fra d. 2. til d. 5. august 2010 og på B&B Donna Regina i Napoli fra d. 5. til d. 8. august 2010.

Ferie ved Amalfikysten og Napoli.

Først og fremmest tak for gode råd fra Filippo, der rådede os til rejsen i en anden form end vi selv havde planlagt, således at ferien blev "bygget" op, startende med et godt feriested, efterfulgt af luksus for til sidst at ende i storbyen, hvor der kunnes shoppes igennem og det herfra var nemt at nå flyet. Super godt at vi blev rådet til at lade bilen stå og lade os transportere med tog og bus, som er til ualmindelig favorable priser i Campanien, ligesom det er meget overskueligt at finde ud af afgange og tider - det var dog rigtig godt med de "overordnede" guidelines til rejedagene, som vi havde fået af Filippo.

I Napoli lufthavn holdt der lige uden for ankomsthallen bus til Sorrento. Bussen gjorde også holdt i nærmeste by til vores hotel, Vico Equense. Turens dyreste transport med 10 euro pr. mand. Fra Vico Equense 15 min. køretur med bus til vores bungalow på feriestedet Villaggio Baia Serena. Vi var klar over det ikke var luksus vi ankom til, men det passede rigtig godt til den første del af vores ferie. Vi var meget tilfredse med boligen. Stedets indehavere er utrolig søde og imødekommende. De serverer lækker mad til meget rimelige priser på en skøn terrasse med udsigt over hele Sorrentohalvøen. Vi var herfra på udflugter til Pompei, Vesuv og Capri. Capri var aldeles vidunderligt. Vi fik bevæget os ud på en rigtig god vandrerute op og ned, som bragte os væk fra "masse-turismen" og til de skønneste udsigtetspunkter - og den kunne mærkes i benene i mange dage.

I den lokale by Vico Equense nås stranden fint med den lille strandbus eller man kan - hvis man er modig - gå vejen. Pizzaria da Franco er ikke til at komme uden om - trukket væk fra torvet, i et køligt lokale, med super god mad.

Efter seks dage i Vico Equense tog vi tog til Sorrento og videre med bus til Amalfi samt endnu en bus videre til Minori, hvor vi skulle bo i tre dage på Palazzo Vingius. Stedets placering er helt fantastisk. Skøn udsigt fra værelset. Vi havde et værelse øverst og uden balkon. Vi savnede meget at have balkonen - det er nu rart at kunne træde ud og sætte sig i morgensolen eller nyde aftenens liv lidt på afstand. Men hotellet har også terrasser som er til fælles brug. Faciliteter som SPA og tyrkisk bad mv. er ikke i brug i strandsæsonen. SPA'en er blevet overdækket (vises ikke på in-italia's billeder). Et ekstra gode ved at bo på hotellet var at nabobyens strand kunne benyttes ganske gratis (det koster rask væk 15 euro pr. dag pr. person på strandene, hvis man vil have liggestol - der er dog også fine gratisområder i Minori by). Stranden kunne nås med bus til Maiori eller på gå ben ca. 10 min. - igen hvis man er modig - og det var vi :) - men der passes godt på en i trafikken. Vidunderligt vand og strand.

Minori er en rigtig hyggelig by. Vi fik fin mad hos Tony' på torvet, hvor der er god stemning og meget liv. Vi spiste også på Osteriaet som man skal igennem for at komme til Palazzo Vingius. Super dejlig mad og ikke mindst en rigtig god vin. Vi var herfra på udflugt til Ravello.

Vi sluttede med tre dage i Napoli. Tog bus til Salerno og herfra videre med tog til Napoli. Meget mystisk billetsalg i Salerno. Enten kunne man bruge billetautomaten, som jeg ikke fandt ud af at bruge eller stå i kø i 1/2 time til et enmandsbetjent billetsalg. Hurtigtog koster 15 euro pr. mand. Regionaltoget koster ca. 3 euro pr. mand. Vi valgte regionaltoget og havde en hyggelig tur med skønne udsigter undervejs. Vi endte direkte på metrostationen tættest på B&B Donna Regina. Vi fik det største værelse med stor hems. Trappen op til hemsen virkede lidt ustabil og matchede ikke den ellers så fantastiske indretning. Men sikke et vidunderligt sted. Kunst fra top til tå. Skøn morgenmad. Ikke mindst stedets vært Domenic, som gav rigtig gode anvisninger på udflugter og spisesteder. Vi tog kabelbane til Castle skt. Elmo som havde fantastisk udsigt over byen. Vi var heldige ud over det sædvanlige, da operaen var lukket ned for sæsonen - billetsalget var dog åbent, og her fik vi undtagelsesvis (ikke noget de har som de faste rundvisninger i DK) lov at komme ind i operaen, slå et sæde ned og helt i ro nyde den meget smukke opera i alt sin storslåethed. Vi havde en guidet tur i "byen under byen" som var rigtig interessant. Der blev shoppet igennem. Vi fik feriens bedste og billigste måltid hos Nennella's, den beste pizza hos di Matteo. En super dejlig storbyferie.

Vi må, som også de andre gange vi har rejst med in-italia, bare give jer ros i massevis. Vi er aldrig blevet skuffede, tværtimod. Denne tur har været vidunderlig. Meget italiensk. En anden måde at rejse på. Tusinde tak.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode August 2010
Antal rejsende 2 voksne, 1 barn
Navn
Liv og rejsefælle fra Sundby - Nykøbing F boede på B&B Donna Regina i Napoli fra d. 15. til d. 16. juli 2010.

Det var som sædvanlig en pragtfuld tur I havde sat sammen til os, vi er nu ret fascinerede af Sicilien, så der er vist til et par gange mere.

Villa Rizzo var stadig fantastisk, og godt at overnatte der, da vi havde været frygteligt tidligt oppe.

Zagarise var også bare så charmerende, og Mary gjorde alt hvad hun kunne for at vi skulle føle os tilpas. Vores lejlighed var dejlig, ren og pæn, og ligeledes vores terrasse, som vi nærmest delte med et par dejlige store hunde. Mary viste os hvordan de presser oliven, og der var også smagsprøver i køkkenet. Swimmingpool var så dejlig med udsigt over hendes olivenmarker. Men til de næste der skal dertil, skal man lige minde om, at gps viser vej dertil over Silasbjerget, og det er en rigtig dum og langsom rute, og vejene er dårlige. Det er bedre at følge den rute I havde beskrevet, men vi havde ikke tænkt på, at der kunne være flere forskellige måder at komme dertil på. Det passede godt med 3 overnatninger, der er ikke så frygtelig meget at se i området.

Og så Noto, der simpelthen er den smukkeste by, især om aftenen, hvor der står lys i alle gaderne. Villa Favorito var et flot sted, og havde en dejlig beliggenhed, værelser var dejlige. Men der var faktisk kun os, så det kunne godt virke lidt dødt. Poolområdet var dejligt, men ikke hvis familien har små børn med, for der var ingen børnebassin, og det var dybt overalt. Maden smagte godt, og et godt morgenbord. Modica også en flot by. Siracusa også en charmerende by, der er meget at se, bl.a.romersk og græsk amfiteater, og Dionysos øre i klipperne.

Og så var der San Marco langt inde i bjergene. Det er noget helt for selv. En vidunderlig udsigt, poolområde og spiseområde. DEt er virkelig toppen. Alexandra og de andre damer var så søde og hjertelige, og maden var pragtfuld. Man følte sig bare velkommen og der var masser af mennesker og optaget langt ud i fremtiden. Byen San Marco var også en meget sød lille by. I skriver, at man skal dreje til højre efter 2 sving, når man kører fra ved vejen mod San Marco, det er først helt oppe i selve byen man skal rette sig efter det, vi var flere der havde taget fejl af det. Vi var oppe på Etna, en kæmpe oplevelse.

Donna Regina var som det var sidste år, vi fik værelset da vi kom fra færgen om morgenen, og fik igen den skønneste morgenmad. Der var over 40 grader i Napoli, men vi fik da set mere af byen.

Vi vender tilbage til jer igen om mere Sicilien, muligvis vil vi til Pellopones næste år, men vi får se.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2010
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Billeder

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2010
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Oktober 2009
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map