Hotel i Napoli

B&B Donna Regina

Pris fra pr. pers.
Værelset Badessa Værelset Badessa Værelset Badessa Værelset Badessa
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

B&B Donna Regina ligger i hjertet af Napolis historiske centrum, tæt på domkirken, Museet for Moderne Kunst Donna Regina, Det Arkæologiske Museum og tæt på flere resturanter og traditionelle pizzeriaer (pizzaen stammer jo oprindeligt fra Napoli!).

Gammelt kloster

B&B Donna Regina huses i klostret Donnaregina Vecchia, som blev bygget i det 14. århundrede af Dronning Maria af Ungarn.

Stemningsfulde fællesrum

På B&B Donna Regina er der en stor fællesstue med udgang til en balkon, hvor der er flere små runde borde og stole. Her kan man sidde og nyde en kop kaffe med udsigt til solnedgangen bagved kuplerne. I den store stue, som er fornemt møbleret, er der sofaer og lænestole til fri afbenyttelse samt masser af kunst på væggene. Fra en bred gang er der indgang til værelserne og til det hyggelige spisekøkken. Opgangen i bygningen ser ret kedelig ud, men har den fordel, at der er elevator.

Personligt indrettede værelser

Hvert enkelt af de fem værelser er udsmykket og møbleret af hustruen, Donna Gabriella - hendes søn bestyrer i dag B&B Donna Regina og bor i lejligheden på etagen ovenover. Værelserne råder alle over aircondition og eget badeværelse med toilet og bruser. Kun et af værelserne har bad på gangen; værelset Badessa, der er så specielt at myndighederne (det såkaldte Belle Arti) ikke gav tilladelse til, at man lavede et badeværelse der. På alle værelserne - undtagen værelset Badessa - er der en indvendig trappe der fører til en hems, hvor der enten er badeværelse eller øvrige sovepladser. To af værelserne kan huse familier på op til fire personer. Bemærk at rygning ikke er tilladt.

Spis med i det store spisekøkken

Hvis du ønsker det, kan du - mod betaling og efter aftale med bestyreren Mimmo - nyde et ægte napolitansk aftensmåltid i Donna Reginas antikke spisekøkken. Mimmo er en udmærket kok og en rigtig god vinkender, der sætter pris på, at gæsterne får smagt områdets specialiteter og særlige produktioner. Det kan varmt anbefales.

Parkering

Der er parkeringshus ca. 200 m væk til ca. 20 euro i døgnet.

>>> Find andre Bed & Breakfast i Italien her

 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
Fly + ophold
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn
 

Lignende boliger

Due Relais

Vietri sul Mare, Campania

Hotel Reginna Palace

Maiori, Campania

Grand Hotel Oriente

Napoli, Campania

Anbefalinger til dig

La Torre di Cesare

Maiori, Campania

Due Relais

Vietri sul Mare, Campania

Casale Villarena

Nerano, Campania

Populært i Campania

Due Relais

Vietri sul Mare

search map