Hotel i Napoli

B&B Donna Regina

Værelset Badessa Værelset Badessa Værelset Badessa Værelset Badessa
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

B&B Donna Regina ligger i hjertet af Napolis historiske centrum, tæt på domkirken, Museet for Moderne Kunst Donna Regina, Det Arkæologiske Museum og tæt på flere resturanter og traditionelle pizzeriaer (pizzaen stammer jo oprindeligt fra Napoli!).

Gammelt kloster

B&B Donna Regina huses i klostret Donnaregina Vecchia, som blev bygget i det 14. århundrede af Dronning Maria af Ungarn.

Læs mere om B&B Donna Regina

Stemningsfulde fællesrum

På B&B Donna Regina er der en stor fællesstue med udgang til en balkon, hvor der er flere små runde borde og stole. Her kan man sidde og nyde en kop kaffe med udsigt til solnedgangen bagved kuplerne. I den store stue, som er fornemt møbleret, er der sofaer og lænestole til fri afbenyttelse samt masser af kunst på væggene. Fra en bred gang er der indgang til værelserne og til det hyggelige spisekøkken. Opgangen i bygningen ser ret kedelig ud, men har den fordel, at der er elevator.

Personligt indrettede værelser

Hvert enkelt af de fem værelser er udsmykket og møbleret af hustruen, Donna Gabriella - hendes søn bestyrer i dag B&B Donna Regina og bor i lejligheden på etagen ovenover. Værelserne råder alle over aircondition og eget badeværelse med toilet og bruser. På alle værelserne er der en indvendig trappe der fører til en hems, hvor der enten er badeværelse eller øvrige sovepladser. To af værelserne kan huse familier på op til fire personer. Bemærk at rygning ikke er tilladt.

Spis med i det store spisekøkken

Hvis du ønsker det, kan du - mod betaling og efter aftale med bestyreren Mimmo - nyde et ægte napolitansk aftensmåltid i Donna Reginas antikke spisekøkken. Mimmo er en udmærket kok og en rigtig god vinkender, der sætter pris på, at gæsterne får smagt områdets specialiteter og særlige produktioner. Det kan varmt anbefales.

Parkering

Der er parkeringshus ca. 200 m væk til ca. 20 euro i døgnet.

>>> Find andre Bed & Breakfast i Italien her

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Gæstebedømmelser af B&B Donna Regina

Læs personlige anmeldelser af B&B Donna Regina som ligger i Napoli. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af B&B Donna Regina. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 37 anmeldelser fra B&B Donna Regina

Perfekt for tur med en teenager

Det rum, vi fik, hvor der var hems over badeværelset, var en oplevelse i sig selv. Det var en perfekt fordeling, så teenageren så at sige havde eget værelse.
Det var i den grad en nydelse at bo der, så det er svært at sætte ord på.

Læs mere

Perfekt B&B

Utroligt dejligt B&B. Helt særlig indretning og atmosfære. Hjælpsom vært og hushjælp der serverede kaffe da vi ankom. Meget afslappet intellektuel stil som vi virkelig godt kunne lide. Perfekt morgenmad.

Læs mere

Som at komme hjem

Det var et dejligt gensyn efter 2 år. Vores klosterværelse var stadig unikt. Få ændringer. Morgenmaden super og Gabriella og hendes hjælper fra Sri Lanka er utrolig søde.
Det eneste kiks var at de var kommet til at booke klosterværelset 2 gange til os og et par fra Frankrig.
Vi var installeret da parret fra Frankrig ankom. De havde besøgt stedet mange gange og havde altid boet på det værelse. De var ældre end os så efter en nats søvn byttede vi. Havde nu eget badeværelse inden for men klosterværelset er nu bedst. Inden vi rejste til Ischias aftalte vi middag med Gabrielle søndag aften, hvor vi kom tilbage. Søndag aften fik vi klosterværelset og en super middag som mor Gabriella havde stået for. Super.
Mandag inden afrejsen havde vi hyggelig snak med Mimmo om vin, syditalien osv. Vi kommer tilbage.

Læs mere

B&B med atmosfære

Stor venlighed og imødekommenhed blev vist os på denne spændende B&B.
Værterne var fremragende til at vejlede os om hvad vi skulle se og hvordan, vi bedst kom omkring, inden vi vovede os ud i Napolis myldrende liv og trafik.
Personalet sørgede dygtigt for vor lækre morgenmad i det hyggelige køkken og var altid hjælpsomme.

Læs mere

Stort værtsskab af Domenico og hans mor

Vi havde fornøjelsen af at bo på Donna Regina hos Domenico og hans mor - og det skal menes helt bogstaveligt, for man bor helt konkret hos familien og benytter deres store, smukke køkken og stue, udover ens eget værelse. Man får virkelig en fornemmelse af at bo hjemme hos napolitanerne her, uden at tingene overhovedet er anmasende, og hele den store lejlighed er fascinerende, med kunst fra gulv til loft og antikke møbler på værelserne.

Læs mere

Skønt og stille åndehul

Hjertelig og autentisk B&B. Jeg følte mig med det sammen hjemme. Dejligt at vende tilbage til lejligheden efter en støjende og varm dag i Napoli.
Ville ikke ønske at bo andre steder end i dette gamle kvarter, hvor jeg følte mig helt tryg - også om aftenen alene.
Man skal ikke vælge dette, hvis man forventer service og personale døgnet rundt som på et hotel. Det man får her er ro og ægte italiensk stemning, gæstfrihed, hyggelig morgenmad i køkkenet, rummelige værelser (internettet kun godt i fællesområdet).

Læs mere
 
search map